XTB
Witam gram na koncie demo w XTB od kilku tygodni i zdarzylo mi sie cos dziwnego. Chodzi o to że zamknelo mi pozycje niby przez SL a wcale cena tam nie doszla a nawet jej ruch byl w odwrotnym kierunku.
Czy to jest blad brokera czy platformy MT4 chcialbym w przyszlosci zalozyc real konto u innego brokera ale tam tez maja MT4, wiec sie teraz zastanawiam.
http://img695.imageshack.us/img695/4905/badxtb.png
Czy to jest blad brokera czy platformy MT4 chcialbym w przyszlosci zalozyc real konto u innego brokera ale tam tez maja MT4, wiec sie teraz zastanawiam.
Wszystko prawdłowo.siemisiek pisze:Witam gram na koncie demo w XTB od kilku tygodni i zdarzylo mi sie cos dziwnego. Chodzi o to że zamknelo mi pozycje niby przez SL a wcale cena tam nie doszla a nawet jej ruch byl w odwrotnym kierunku.
Pozycje na S są zamykane po linie ASK a nie BID :]
A na parach z CZK spread jest wysoki, czyli łatwo o SL w tym wypadku ( zwłaszcza jak spread rozszerzą )
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
hej
Naczytałem się tych złych opinii o XTB i już sam nie wiem czy zakładać tam konto. Chodzi mi o to, że grałbym u nich tylko pozycje długoterminowe ( 1-6 miesięcy), głównie na towarach i indeksach.
Czy myślicie, że XTB robiłby jakieś problemy przy takiej grze, nawet jeśli udałoby mi się ugrać coś większego?
Naczytałem się tych złych opinii o XTB i już sam nie wiem czy zakładać tam konto. Chodzi mi o to, że grałbym u nich tylko pozycje długoterminowe ( 1-6 miesięcy), głównie na towarach i indeksach.
Czy myślicie, że XTB robiłby jakieś problemy przy takiej grze, nawet jeśli udałoby mi się ugrać coś większego?
Lepiej załóż konto w GO4X . Też mają MT4, a do tego są miniloty więc łatwiej dopasować wielkość pozycji do kapitału. Może jest nieco mniej instrumentów, ale i tak jest dostatecznie dużo. Sa tam najważniejsze indeksy, surowce i towary rolne. W GO4X nie zdarzają się cyrki z rozszerzaniem spreadu w ciągu dnia. Tylko w niedzielę od godziny 20 do 22 rozszerzają spread.kingjaxe pisze:hej
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
MarioDM - a ty co robisz za naganicza GO4X, od dluższego czasu widzę jak naganiasz, aż smród leci na kilometr !!!,MarioDM pisze:Lepiej załóż konto w GO4X .
ściagnij lepiej ten kaptur i pokaż co masz napisane na czole - no tak GO4X
GO4X - kantowali ludzi przez pierwszy rok, teraz nawet jak dają 500 zł to nikt nie chce otwierać u nich rachunku.
USDMXN polecam sobie zerknąc na tą par na swapy na Skach, własnie para w mocnym trendzie spadkowymSzwajcar pisze:potężne swapy ujemnekingjaxe pisze:tak, ale pit 8c z tego co wiem to tylko XTB przysyła z brokerów?
GO4X oraz AM tego nie robią?
... i nie bardzo widzę, w jaki sposób XTB może mi robić problemy przy grze długoterminowej