Możesz wypłacić cały 1500zł. Nasz prezent staje się całkowicie wypłacalny, kiedy zarobisz tyle, ile jest wart. Potem możesz zabrać i swój zarobek i prezent. Chyba ok?freeman pisze:Twoja odpowiedź nasunęła mi kolejne wątpliwości i proszę o wyjaśnienie. Bo załóżmy, że ugrywam 500 zł do końca lipca i na koncie mam 1500 zł, to w takim razie ile mogę wtedy wypłacić? Czy 1500, czy 1000 (500 swoje i 500, które najpierw niby dostałem, a potem musiałem je zarobić)?
No gdyby było inaczej to wiesz...GO4X pisze:Możesz wypłacić cały 1500zł. Nasz prezent staje się całkowicie wypłacalny, kiedy zarobisz tyle, ile jest wart. Potem możesz zabrać i swój zarobek i prezent. Chyba ok? Wink
Powiem tak: nic nie tracisz, tylko zyskujesz. Jeśli kogoś, kto zgarnia darmowe 500zł w zamian za nic nazywasz kamikaze, to już Twoja sprawa. Otwarcie rachunku real od 500zł? W PL tego chyba jeszcze nie było.freeman pisze:No gdyby było inaczej to wiesz...GO4X pisze:Możesz wypłacić cały 1500zł. Nasz prezent staje się całkowicie wypłacalny, kiedy zarobisz tyle, ile jest wart. Potem możesz zabrać i swój zarobek i prezent. Chyba ok? Wink![]()
Spoko - jeśli są kamikadze, którzy się na to porwą - to śmiało. Statystyka i tak po stronie brokera. Mało kto robi 50% w 3 miesiące i pewnie 90% użytkowników da ciała oddając swoją kasę grając jeszcze pod dodatkową presją.
Gdyby było tak, że od początku gra się całością 1000 zł, to ok. Ale tu grasz i ryzykujesz najpierw swoją kasę. Dochodzi presja na wynik, żeby utrzymać bonus i jak znam życie (a Wy znacie to ze statystyk) 90% osób umoczy. Zadziała psychologia.GO4X pisze:Jeśli kogoś, kto zgarnia darmowe 500zł w zamian za nic nazywasz kamikaze, to już Twoja sprawa.
Bądźmy szczerzy. Dla kogo jest wasza oferta? Przecież nie dla doświadczonych traderów, którzy mogliby sobie poradzić z tym wyzwaniem i ugrać te 50% w 3 miechy (gdyby broker im zbytnio w tym nie przeszkadzał). Tacy już dawno siedzą u ECN. Ona jest dla młodego narybku, który w przeważającej części zostawia kasę brokowi. Tak będzie i tym razemGO4X pisze:nic nie tracisz, tylko zyskujesz