go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RX300 »

A kiedy promocja dla stałych dawców kapitału ? :D nie tylko nowych :D

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

freeman pisze:Twoja odpowiedź nasunęła mi kolejne wątpliwości i proszę o wyjaśnienie. Bo załóżmy, że ugrywam 500 zł do końca lipca i na koncie mam 1500 zł, to w takim razie ile mogę wtedy wypłacić? Czy 1500, czy 1000 (500 swoje i 500, które najpierw niby dostałem, a potem musiałem je zarobić)?
Możesz wypłacić cały 1500zł. Nasz prezent staje się całkowicie wypłacalny, kiedy zarobisz tyle, ile jest wart. Potem możesz zabrać i swój zarobek i prezent. Chyba ok? ;)

Awatar użytkownika
bolson
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bolson »

I wszystko jasne :)

Awatar użytkownika
freeman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freeman »

GO4X pisze:Możesz wypłacić cały 1500zł. Nasz prezent staje się całkowicie wypłacalny, kiedy zarobisz tyle, ile jest wart. Potem możesz zabrać i swój zarobek i prezent. Chyba ok? Wink
No gdyby było inaczej to wiesz... :wpale:
Spoko - jeśli są kamikadze, którzy się na to porwą - to śmiało. Statystyka i tak po stronie brokera. Mało kto robi 50% w 3 miesiące i pewnie 90% użytkowników da ciała oddając swoją kasę grając jeszcze pod dodatkową presją.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

freeman pisze:
GO4X pisze:Możesz wypłacić cały 1500zł. Nasz prezent staje się całkowicie wypłacalny, kiedy zarobisz tyle, ile jest wart. Potem możesz zabrać i swój zarobek i prezent. Chyba ok? Wink
No gdyby było inaczej to wiesz... :wpale:
Spoko - jeśli są kamikadze, którzy się na to porwą - to śmiało. Statystyka i tak po stronie brokera. Mało kto robi 50% w 3 miesiące i pewnie 90% użytkowników da ciała oddając swoją kasę grając jeszcze pod dodatkową presją.
Powiem tak: nic nie tracisz, tylko zyskujesz. Jeśli kogoś, kto zgarnia darmowe 500zł w zamian za nic nazywasz kamikaze, to już Twoja sprawa. Otwarcie rachunku real od 500zł? W PL tego chyba jeszcze nie było.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

GO4X pisze:Otwarcie rachunku real od 500zł? W PL tego chyba jeszcze nie było.
Hm, no jednak chyba tak, np. admirals który moim zdaniem bije Was na głowę, dodatkowo konto PRO mają w ofercie, a to że Pit nie wyślą tylko trzeba samemu ? dla mnie to nie argument.

Awatar użytkownika
bolson
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bolson »

Ile wynosi średni spread na edku w godzinach trwania europejskich sesji ? W jakiej minimalnej odległości od ceny można składać zlecenia oczekujące ?

Awatar użytkownika
freeman
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freeman »

GO4X pisze:Jeśli kogoś, kto zgarnia darmowe 500zł w zamian za nic nazywasz kamikaze, to już Twoja sprawa.
Gdyby było tak, że od początku gra się całością 1000 zł, to ok. Ale tu grasz i ryzykujesz najpierw swoją kasę. Dochodzi presja na wynik, żeby utrzymać bonus i jak znam życie (a Wy znacie to ze statystyk) 90% osób umoczy. Zadziała psychologia.

Właściwie dla tych, którzy nie obronią tego bonusu plus (albo dodatkowy element ryzyka) jest taki, ze przez te 3 miechy będą mięli podwójną dźwignię. A wiadomo jak się kończy nadużywanie dźwigni.
GO4X pisze:nic nie tracisz, tylko zyskujesz
Bądźmy szczerzy. Dla kogo jest wasza oferta? Przecież nie dla doświadczonych traderów, którzy mogliby sobie poradzić z tym wyzwaniem i ugrać te 50% w 3 miechy (gdyby broker im zbytnio w tym nie przeszkadzał). Tacy już dawno siedzą u ECN. Ona jest dla młodego narybku, który w przeważającej części zostawia kasę brokowi. Tak będzie i tym razem :(::

Awatar użytkownika
RX300
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RX300 »

freeman pisze:Ona jest dla młodego narybku, który w przeważającej części zostawia kasę brokowi
No właśnie, ta promocja jest krótkotrwała i krótkowzroczna, brakuje nowych owieczek do strzyżenia :D

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Mnie sie podoba ta promocja 500 PLN , tylko czemu ona jest dla nowych graczy ? Zaoferujcie może coś podobnego dla tych co już mają aktywne konta.
@freeman
Myślę, że niepotrzebnie się czepiasz. To gra bez ryzyka. Można grać za te swoje 500 PLN i jak się uda to spoko, a jak nie to trudno.
@GO4X
Czytałem regulamin i nie ma w nim info, że jeśli straci się te dodatkowe 500 PLN to nie trzeba ich dokładać .
Mam pytanie : czy jeśli zasili się nowy rachunek jakąś kwotą pieniędzy to czy można je w jakiejś częsci wypłacić czy też musi ona być do końca promocji na rachunku ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

ODPOWIEDZ