Admiral Markets - Wątek II
-
- Gaduła
Znać nr konta bzwbk i WYSTARCZY TYLKO w tytule przelewu swoj nr rachunku, przelew bankowy, zrezygnuj z poczty xd
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2011, 23:00 przez SzybkiSzmal, łącznie zmieniany 2 razy.
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.
Jeżeli jest to na wszystkich parach to jest to kabaret.....żebrak pisze:SlumDog napisał:
SL 120p pewnie na parach z PL? Rozne pary maja rozny minimalny poziom SL.
niestety na wszystkich parach .
Question

Pytanie do użytkowników konta PRO czy też macie takie jaja...?
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Mam AM Pro demo i na eur/usd zrobilem przed chwila order
sell limit 1.4418
SL 1.4420
TP 1.4416 bez problemu zadnego...
na jakie parze nie mozecie ustawic SL mnieszego niz 120p?!
Czy znacie jakies wady AM pro?Testuje od 3dni tylko przez iTrade aplkacje na iphone-a i jestem naprawde mile zaskoczony. Wszystko wchodzi jak trzeba i chyba skusze sie na konto real.
pzdr
sell limit 1.4418
SL 1.4420
TP 1.4416 bez problemu zadnego...
na jakie parze nie mozecie ustawic SL mnieszego niz 120p?!
Czy znacie jakies wady AM pro?Testuje od 3dni tylko przez iTrade aplkacje na iphone-a i jestem naprawde mile zaskoczony. Wszystko wchodzi jak trzeba i chyba skusze sie na konto real.
pzdr
kupuj POLSKIE produkty