Admiral Markets - Wątek II
-
- Bywalec
Czy ktoś wie czy istnieją jakieś różnice pomiędzy rachunkiem micro i standard, ale nie chodzi o te różnice w dźwigniach, lotach itp., które wypisane są wszystkie na stronie brokera. Chodzi mi tutaj o to czy jest jakaś różnica między tymi dwoma typami rachunków w szybkości składania zlecenia bądź np. też mniejszym robieniu problemów w przypadku osiągania zysków?
Przy rachunku standard w opisie jest coś czego nie ma przy rachunku micro:
Przy rachunku standard w opisie jest coś czego nie ma przy rachunku micro:
Nie wiem czy jest to tylko marketingowy bełkot czy też może na prawdę jest jakaś znacząca różnica w technicznym funkcjonowaniu platformy i realizacji zleceń?Technologia realizacji transakcji: Instant Execution
- adamkaluza
- Pasjonat
-
- Bywalec
Również mam micro w AM. Nie jest źle w AM ogólnie z szybkością realizacji, ale chciałem się tylko dowiedzieć czy może ktoś się właśnie przesiadał z micro na standard i czy jest w tym sens jeśli nie chce się na razie wchodzić w transakcje powyżej dwóch lotów?adamkaluza pisze:U mnie na micro realizacja zlecenia trwa ze dwie sekundy.
-
- Gaduła
AM nie gwarantuje SL, zawsze są przeskoki na danych a TP chyba wchodzi po ustawionej. Czasami 5 pipsów, czasem nawet 140 pips jak jest mocna i szybka zmiana. Egzekucja trwa dokładnie 3 sek, bo mają takie opóźnienie wpisane w swoim pluginie. Jak chcecie zobaczyć szybką egzekucję na MT4 to pobierzcie demo LCG. Tam nawet nie zdąży się zobaczyć pustego pola a komunikat o pozycji już jest.
W USA stosowanie pluginu przez brokera jest przestępstwem.Szwajcar pisze:Egzekucja trwa dokładnie 3 sek, bo mają takie opóźnienie wpisane w swoim pluginie
Pozdrawiam.
Dodano po 16 minutach:
PS problem polega na tym że jeżeli mogą ustawić na 3 sekundy to jaką gwarancje masz że nie będzie potem 300 sekund?.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów