Price Action - Asmodeus8 Journal
Ja trochę się pospieszyłem ale również jestem już w tym shorcie. Chciałem ustawić ZO ale cena była 10 pipsów od miejsca którego chciałem wchodzić wiec dałem już teraz shorta. Trade wygląda obiecująca.
-opór
-pin bar
-LT
-dywergencja oraz jeszcze stoch już jest na samej górze, że wyżej juz raczje nie da rady
Ale jak najbardziej OK ten tade wydaje mi się, dodatkowo nie duży SL można ustawić.
Pozdrawiam
-opór
-pin bar
-LT
-dywergencja oraz jeszcze stoch już jest na samej górze, że wyżej juz raczje nie da rady

Ale jak najbardziej OK ten tade wydaje mi się, dodatkowo nie duży SL można ustawić.
Pozdrawiam
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Wszystko fajnie z tym USD/NSD pin, jakis poziom itd... troche jednak porysowałem i wyszło mi ze to moze być pierwsza fala impulsu po korekcje z trendem UP .Trzeba chyba zaczać myslec o Longach
Chyba ze ktoś przykozaczy na skalpik..? Brał to ktoś?
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Nom ja się zaczepiłem na buy NZDUSD, bo wygląda mi na dłuższy ruch w długim terminie ale nie będę szukał teraz powrotu po tym ruchu w górę, raczej spodziewam się ostrych wzrostów i kilku konsolek po drodze. Główną pozycje mam na USDCAD zabezpieczoną już około 50pkt z TP na pinie miesięcznym. Wygląda wszystko ładnie teraz. Pozdrawiam