Przeskok STOP LOSS - jak bronić depozyt
Cyb oj nie wiem... a brałeś pod uwagę "lampy" cugana????Cyb pisze:A luka na 1400 pips to tylko i wyłącznie Twoja fantazja.

ps. zz wybacz ale mówisz, że jesteś od 20 lat na rynku - ok niekwestionuję. Zastanawia mnie jedno - jeśli ja jestem od powiedzmy dwóch i widziałem już nagłe zwroty akcji z lukami to jak Ty tego mogłeś nie widzieć????
Pozdrawiam

1- W sytuacji rozpoczynającego się trendu na E/$ i jednocześnie GBP/$ nie widziałem.Ciekawy pisze:jak Ty tego mogłeś nie widzieć????
2- Chodziło mi o gotowe rozwiązania w takich sytuacjach.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Nieczytałem całego tematu ale kurdę zz ->jeśli broker nie gwarantuje wykonania SL na luce to raczej jedyną możliwością jest ustalenie pipsa tak marnej wielkości aby nawet 2 lampy cugana nie zrobiły tobie MC.zz pisze:Chodziło mi o gotowe rozwiązania w takich sytuacjach.
ps. może się myle i są inne wyjścia ja np. nie grać

EDIT: HunterPL przecież przeglądając forum np dział dla początkujących to jest tam milion razy to wszystko opisane...
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2011, 14:56 przez Ciekawy, łącznie zmieniany 1 raz.