Price Action - Asmodeus8 Journal
ja z aud/usd nie moge wejsc i z tego powodu ze od 5 dni jestem w trejdzie aud/cad piorunstwo nie chce ani spasc ani stopa wybic tylko swap nalicza i dopoki tak sie dzieje nic z aud w moim wypadku nie wchodzi w gre, jesli rzeczywiscie aud zacznie sie oslabiac to i aud/cad pojdzie w moja strone, jesli nie stracilbym i tu i tu, czekamy;) trenowania psychiki ciag dalszy 

Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,
- Pełnomocnik
- Pasjonat
co do AUD/USD ja bym raczej nie skracał tak potężnego trendu UP.
Bardziej szukał bym longów... aczkolwiek kazdy trend sie kiedys kończy ale mamy narazie UP i tego nalezy się trzymać.
saku82pl zejdz sobie na D1 napewno zauwazysz dobre S/R na poziomie ok 1.0200 poczekaj az cena
zejdzie do tego poziomu i tam szukaj longów...nic na siłe
Poza tym na tygodniowym wygląda to jak trzecia fala trendu wzrostowego
Pozdrawiam
Bardziej szukał bym longów... aczkolwiek kazdy trend sie kiedys kończy ale mamy narazie UP i tego nalezy się trzymać.
saku82pl zejdz sobie na D1 napewno zauwazysz dobre S/R na poziomie ok 1.0200 poczekaj az cena
zejdzie do tego poziomu i tam szukaj longów...nic na siłe

Poza tym na tygodniowym wygląda to jak trzecia fala trendu wzrostowego
Pozdrawiam
- Pełnomocnik
- Pasjonat