Ten co ma dostęp do platformy od 8-16 i jest w stanie składać bądź modyfikować zlecenia wybierze opcję Analiz na email/sms. Ci którzy nie wiedzą, bądź nie mają na to czasu wybiorą opcję PAMM.
Zauważyłem, że większość firm które tu na forum ogłaszają są anonimowi. Czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego? WIELKIXJAN masz według mnie fajnie opisaną stronę ale np brak adresu polskiego wraz z danymi osobowymi. Wiarygodności nie podważam (bo Ciebie nie znam) ale czy nie sądzisz, że to trochę dziwne dla inwestora z ulicy, że ktoś kto prowadzi jak sądzę legalną działalność w takiej branży nie podaje jakichkolwiek danych?
Ciekawy pisze:Zauważyłem, że większość firm które tu na forum ogłaszają są anonimowi. Czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego? WIELKIXJAN masz według mnie fajnie opisaną stronę ale np brak adresu polskiego wraz z danymi osobowymi. Wiarygodności nie podważam (bo Ciebie nie znam) ale czy nie sądzisz, że to trochę dziwne dla inwestora z ulicy, że ktoś kto prowadzi jak sądzę legalną działalność w takiej branży nie podaje jakichkolwiek danych?
Pozdrawiam
Firmę założyłem w Anglii ze względu na uproszczoną biurokrację i niższe opłaty.
Dane osobowe założyciela spółki FX-Consulting ltd. to Łukasz Mordawski (tel. 505-56-56-77). Dane te są ogólnodostępne, jak również moją wiarygodność można sprawdzić w odpowiednich urzędach.
Ciekawy pisze:Zauważyłem, że większość firm które tu na forum ogłaszają są anonimowi. Czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego?
Ja zauważyłem, że firmom oferującym analizy zawsze pogarszają się wyniki w momencie uruchomienia ich sprzedaży.
Tak jest też w tym przypadku. Średnia za 2010 rok to prawie 260 pips na miesiąc. W tym roku już ledwo połowa z tego ...
Zobaczymy jak będzie dalej ...
Wiecie co... jak czytam to mi się ciepło robi pod nogami. Już komentujecie, oceniacie a nikt nie spróbował. Jesteście idealnymi spekulantami. Jak dobrze poszukacie, jest oferta w bardzo popularnym serwisie gdzie można sprawdzić i potem wystawić opinię... Ja wiem że warto, róbcie co chcecie. Time is money.
Witam, jestem jednym z traderów firmy FX-Trader.pl i miło mi widzieć naszą firmę na tym forum. Dla upewnienia się, że zarabiamy i jesteśmy wiarygodni w wynikach, polecam przejrzeć sobie statement z jednego z moich kont - w stopce MyFxbook. Pozdrawiam Suchy
jest taka strona: fx-trade.pl po numerze telefonu który w zasadzie pamięta jeszcze google bo na stronie został usunięty, a jest taki sam jak tu podany wynika że to również Wasza strona, zastanawia mnie czemu wynik za marzec odbiega od tego który jest podany na obecnej stronie?
fx-trade.pl to była pierwsza wersja strony, testowa, nie dopracowana, została ona zmieniona na wersje we flashu. Wynik w marcu się różni, gdyż nie został na poprzedniej stronie zaktualizowany.
1. Firma FX-Consulting LTD nie jest firmą inwestycyjną .
5. Informacje zawarte w Serwisie FX-Consulting, oceny, publikacje i wnioski, są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut, bądź innych instrumentów inwestycyjnych . Poglądy te nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu stosownych przepisów. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie informacji zawartych w Serwisie FX-trader.pl, ponosi inwestor. Serwis prowadzony jest w formie blogu właścicieli serwisu i stanowi ich prywatną opinię na temat instrumentów finansowych.
Także w mojej ofercie znajdują się prywatne Analizy rynku Forex w formie płatnych powiadomień, które to nie są rekomendacją pod względem prawnym.
Jeśli chodzi o zarządzanie rachunkami, to jest to prawnie rozwiązane poprzez system PAMM. Inwestorem w tym przypadku jest klient który podpina się pod moje konto (nawet bez mojej wiedzy). W żadnym wypadku wpłacane pieniądze nie lądują na moim koncie, jak również Inwestor nie podaje mi żadnych haseł dostępowych do konta. Do takiej działalności nie jest potrzebna licencja FSA.