Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
- Damian_GTK
- Pasjonat
Co sądzicie o EUR/CHF? Cena znajduje się w okolicach strefy S/R 1.3000, cena wczoraj bardzo ładnie odrzucała ten poziom w dół za pomocą pinbarów od H1 do D1. Ponadto na D1 widzę dywergencję pomiędzy ceną a wierzchołkami na Stochastiku.

TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
- Damian_GTK
- Pasjonat
To są fraktale - kropki powstają w miejscach gdzie otworzył się lokalny szczyt/ dołek. Kropka czerwona powstaje gdy max dwóch sąsiednich świec są niżej. Kropka niebieska gdy min dwóch sąsiednich świec są powyżej.
TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
Moje ostatnie zagranie na crossach z jenem to takie z 6 marca. To moje urodziny więc pewnie dlatego w ten feralny piątek 11 marca zamknęło się na TP 
A na poważnie jeśli chodzi o jena, wg mnie jest tak źle, że samo nawet obserwowanie usdjpy sobie juz darowałem. Po prostu nie wiem co tu się dzieje więc szkoda na to czasu a tym bardziej mojego depo.

A na poważnie jeśli chodzi o jena, wg mnie jest tak źle, że samo nawet obserwowanie usdjpy sobie juz darowałem. Po prostu nie wiem co tu się dzieje więc szkoda na to czasu a tym bardziej mojego depo.
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"