Price Action - Asmodeus8 Journal
Jak zdecyduję się na wejście na D1, to schodzę na H1 i patrzę, żeby np. na lokalnej górce nie kupić, nast. to samo na M5 - używam do tego oscylatora stoch., stopa ustawiam wg D1 - ok. 100 pips, tak jak wypada z PAFxDemon pisze:Pytanie : na jakich interwalach wchodzicze w pozycje ? Jezeli gramy na 1D to czy wchodzicie na 4H ustawiajac stopa 80-120 pipsow czy tez sugerujecie sie 1H i stawiacie waskie stopy 40-60 pipsow ???
Sorry asmo za zasmiecanie tematu
-
- Gaduła
To fajnie - będziemy drożej sprzedawać dolarasaku82pl pisze:Czasu moze i zostalo ale watpliwosci nie. Dzis widac ze nie bylo na co czekac Wink

Coś dla tych którzy lubią wiedzieć co w fundamentach "piszczy". Tekst o perturbacjach odnośnie dostaw srebra oraz o galopujących cenach żywności :
http://adf.ly/132EQ (SKIP AD)
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Hej miejsce fajne ale ten pin którego wskazałes to tak jak w poprzednim twoim crenie nie jest pin a wisielecszulczas pisze:eur/cad

Prosta zasada pin po spadkach ma knot w dół jesli jest w góre to juz nie pin tylko wisielec... Inaczej po wzrostach jeśli masz swiece z knotem do góry to jest pin ale jak na dole to wisielec..
Parafrazując klasyka.
,,....wariacki kraj jezyk idiotyczny - np. u nich Ja to jest Moi ale Ja dla Niego to juz nie jestem Moi tylko Vous ale on dla siebie jest Moi ale dla mnie on to jest już Lui - Będz tu mądry - kto jest kto.. ,,