qwerty633 pisze:Wprowadzą, ale nie wiadomo kiedy
Wprowadzą, bo popyt jest jednak większy jest na Androida i iPhone'a więc priorytetem są te dwie platformy.
qwerty633 pisze: ja chyba kupie jakieś urządzenie z ekranem 7" i Win XP/7, cenowo wyjdzie podobnie do iPhona albo taniej, a jakość korzystania będzie dużo lepsza ze względu na rozdzielczość i platformę, nie-mobile tylko standard.
Jeśli nie masz potrzeby noszenia urządzenia przenośnego non stop w kieszeni to zdecydowanie lepsze rozwiązanie wg mnie. Choć na 7" też może się dość ciężko pracować. Dobrym kompromisem jest netbook 9-10".
matiplo pisze:chodzi mi o grubsze granie, tak od 1 lota (100.000) wzwyż..... jak Dukas wypełnia zlecenia stop? na którym ticku od spełnienia warunków wchodzą?
Jak na ECN to powiedziałbym, że to nadal dość małe zlecenia i powiem szczerze, że im jest ono większe tym większa szansa, że zostanie zrealizowane bez poślizgu (lub z mniejszym). Jak zlecenia są realizowane? Można tu różnie operować wartością poślizgu, co ma wpływ na ich kurs wykonania. Dodatkowo, trzeba pamiętać, że tu gramy z rynkiem, czyli to głównie od niego (a dokładniej od płynności w danej chwili) zależy jak sytuacja się rozwinie.
Więcej o sposobie realizacji zleceń przeczytasz u nas na stronie (zakładka Porady na stronie głównej), gdzie opisałem specyfikację wszystkich zleceń i charakterystykę ich realizacji.