Na tygodniowym to mi wygląda zdecydowanie prowzrostowoAce pisze:nzd/usd - pinbar na H4
Price Action - Asmodeus8 Journal
jak pokonamy 0.75xx bedzie wzrostowo narazie to wyglada na D1 bardziej na odbicie od oporu korektamajacek pisze:Na tygodniowym to mi wygląda zdecydowanie prowzrostowoAce pisze:nzd/usd - pinbar na H4
"Wszystko co pojawia się w Twoim życiu, sam je do niego przyciągasz. A czynisz to za sprawą obrazów, jakie pojawiają się w Twoim umyśle. Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku"
Nie zamieszczam wykresów bo jestem w pracy i piszę na szybko. Za wzrostami widziałbym pinbara na W1 i przełamanie trendu down na D1 który dominował w ostatnich 2 miesiącach.riker pisze:jak pokonamy 0.75xx bedzie wzrostowo narazie to wyglada na D1 bardziej na odbicie od oporu korektamajacek pisze:Na tygodniowym to mi wygląda zdecydowanie prowzrostowoAce pisze:nzd/usd - pinbar na H4
Chciałbym przy okazji zwrócić uwagę na EURAUD, gdzie na miesięcznym mamy ładnego pinbara, a na tygodniowym engoulfing
zależy gdzie co i jak kto widzi w jakim terminie na W1 dodatkowo jest dolna linia kanalu wzrostowego, w dłuższej perspektywie Longi
Pozdro
Pozdro

"Wszystko co pojawia się w Twoim życiu, sam je do niego przyciągasz. A czynisz to za sprawą obrazów, jakie pojawiają się w Twoim umyśle. Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku"
Całkiem, całkiem. Pin, fibo i poziom, tylko te kruki sugerują coś innego.Guerrilla pisze:Jak widzicie tego pina na d1 na gu? jeszcze nie koniec dnia, ale gdyby tak się zamknęło to chyba niezłe miejsce na L?
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
- 13Spekulant
- Gaduła
No w sumie o tej godzinie wiele już się nie zmieni. Za to ciakwi mnie bardzo gdzie jest twój target. Ja bym dał w okolicach 6150 a ty gdzie masz?FxDemon pisze:Ja juz wystawilem longa na kablu - nie czekalem az sie zamknie swieca dzienna
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
- Pełnomocnik
- Pasjonat