raposo mógłbyś rozwinąć ponieważ na priv pisałeś że nie ma takiej możliwości.raposo pisze:ochrona przed powstaniem debetu na rachunku;
Pozdrawiam.
raposo mógłbyś rozwinąć ponieważ na priv pisałeś że nie ma takiej możliwości.raposo pisze:ochrona przed powstaniem debetu na rachunku;
Ta ochrona wynika z Margin Call i Stop-out Level, które tu są wyższe niż na kontach MT4. I też tu się nic nie zmieniło. Dostałem właśnie potwierdzenie, że tu również FxPro nie dopuszcza do powstania negatywnego bilansu konta (a jeśli wystąpi, koryguje je do zera). Jednak tak było w FxPro od zawsze.zz pisze:raposo mógłbyś rozwinąć ponieważ na priv pisałeś że nie ma takiej możliwości.
Tak, jak to zawsze u ECN'ów. Płacisz za wykonanie każdej transakcji, czyli transakcji kupna (otwarcia) i sprzedaży (zamknięcia). Prowizja wynosi 3 USD za 100k USD.leszczu pisze:W ECN comission jest naliczane w dwie strony?
0.4 lota na każdym oferowanym instrumencie. Więcej szczegółów jest (i będzie) na naszej stronie.leszczu pisze:Jaka jest minimalna wielkość zlecenia?
To stosunkowo nowa platforma firmy zewnętrznej, nie stworzona przez FxPro dlatego myślę, że na pewno będzie ona stopniowo rozwijana.I teraz moje pytanie- czy to jest już gotowa i skończona wersja platformy- czy to jest może jakaś beta, czy RC i jakiś updatów w funkcjonalności możemy się spodziewać ?
Jest ona oczywiście przeliczana po aktualnym, średnim kursie rynkowym. Identycznie jak na demie.WoŁodia pisze:Dla rachunków prowadzonych w innej walucie niż USD to prowizja jest odpowiednio przeliczana? Czy naliczają 3EUR, 3GBP.