Witam napewno już ten temat się tu przewinał (jakoś nie mogę go wyszukać) . Pytanie dotyczy wpłaty na konto FxPro. Chciałbym zasilić swoje konto ale nie mam już rachunku w banku w którym miałem do tej pory ,czy wpłacając z innego będe miał problemy przy wypłacie? Oraz czy jeśli otworze konto w euro i przeleje środki z mojego obecnego konta to będzie one traktowane jako docelowe przy ewentualnej wypłacie? Czy otwierając konto w euro z "polecenia" Waszej stronki będe mógł liczyć na polski suport (tak prawde mówiąc nie pamiętam jak zakładałem konto w FxPro z czyjego Polecenia ) pozdrawiam Grzegorz
Przepraszam ,że wklejam to pytanie drugi raz ale wstawiłem to pytanie chyba nie tam gdzie trzeba ,pewno pod inną platforme .
FxPro (ECN) - wątek II
Wpłaty mogą następować z dowolnego konta bankowego należącego do właściciela rachunku w FxPro. To samo dotyczy wypłat. Innymi słowy, możesz wpłacić środki z mBanku, a wycofać je na swoje konto w Inteligo.G77 pisze:Chciałbym zasilić swoje konto ale nie mam już rachunku w banku w którym miałem do tej pory ,czy wpłacając z innego będe miał problemy przy wypłacie?
Oczywiście, że będziesz miał dostęp do naszej pomocy i innych korzyści, które już wymieniamy na naszej stronie. Wszystko jest w pełni darmoweG77 pisze:Czy otwierając konto w euro z "polecenia" Waszej stronki będe mógł liczyć na polski suport (tak prawde mówiąc nie pamiętam jak zakładałem konto w FxPro z czyjego Polecenia )

Jeśli posiadasz już otwarty rachunek to podeślij mi na PW swój numer MT4, a sprawdzimy to. Jeśli nie będziesz w naszej grupie to o ile wpłata nie została zaksięgowana, będzie możliwość dołączenia do niej w prosty i szybki sposób.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
W takiej sytuacji po numerze konta możemy sprawdzić czy jesteś pod nami. Jeśli nie, a chciałbyś dołączyć to trzeba będzie zamknąć tamten rachunek i otworzyć nowy.
Dokument PoR i tak będzie trzeba dosłać nowy.
Dokument PoR i tak będzie trzeba dosłać nowy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ostatnio nie miałem do FxPro zastrzeżeń a tu dziasiaj takie coś.
Na H1 prawie nie zauważalne, ale że coś"tikneło" inaczej to sprawdziłem.
Chyba klasyczne czyszczenie krótkiego SL wewnątrz kwotowań tego broka.
Niby nic ale "ale" pozostaje
Dla otwartej pozycji taka sytuacja w dowolnym momence może mieć spore znaczenie.
To przy okazji pochwała konkurencji.
W załączeniu świeczki M1 obrazujące sytuację.
Na H1 prawie nie zauważalne, ale że coś"tikneło" inaczej to sprawdziłem.
Chyba klasyczne czyszczenie krótkiego SL wewnątrz kwotowań tego broka.
Niby nic ale "ale" pozostaje

Dla otwartej pozycji taka sytuacja w dowolnym momence może mieć spore znaczenie.
To przy okazji pochwała konkurencji.
W załączeniu świeczki M1 obrazujące sytuację.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wydaje mi się, że to bardziej błąd w feedzie ponieważ nie jest to żadne kluczowe miejsce czy pora na czyszczenie SL. Oczywiście jeśli ktoś na tym ucierpiał może składać reklamacje, które będą rozpatrzone pozytywnie. Osoby mające otwarty rachunek za pośrednictwem Forex Clubu mogą je przesyłać do nas w j. polskim.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Racja to problem wewnętrzny, przy założeniu, że to błądraposo pisze:Wydaje mi się, że to bardziej błąd w feedzie ponieważ nie jest to żadne kluczowe miejsce czy pora na czyszczenie SL. Oczywiście jeśli ktoś na tym ucierpiał może składać reklamacje, które będą rozpatrzone pozytywnie. Osoby mające otwarty rachunek za pośrednictwem Forex Clubu mogą je przesyłać do nas w j. polskim.

Niedługo później i tak była taka cena.
A swoją drogą jakie jest postępowanie broka?
Powiedzmy, jest taki błąd i wylatuję na SL.
Cena idzie w góre i dochodzi do TP w wywalonej już pozycji.
Na czym polega uznanie reklamacji?
Przy założeniu, że na SL np. nie straciłem lecz nie wziąłem zysku?
Kiedyś zatwierdzany był profit, obecnie nie wiem jak jest ponieważ dawno nie mieliśmy takiego przypadku, a takie przypadki rozpatruje zawsze indywidualnie dział reklamacji FxPro.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
witam,
mam rachunek na fx pro od ponad dwóch lat, z tym że od dłuższego już czasu, ok roku może nawet, nie grałem w realu na fx pro. Chciałem teraz wrócić do tematu ale okazało się że mój rachunek został zdeaktywoawny (disabled). Pytanie mam wobec tego takie: czy można go jakoś reaktywować - pozostało na nim całe 1,22 USD
a jak nie to przy próbie otwarcia nowego w ramach mojego konta pytają mnie czy ma to być "direct" czy "introducer" czego opisu nigdzie nie znalazłem...
dzięki za pomoc
pzdr
q
mam rachunek na fx pro od ponad dwóch lat, z tym że od dłuższego już czasu, ok roku może nawet, nie grałem w realu na fx pro. Chciałem teraz wrócić do tematu ale okazało się że mój rachunek został zdeaktywoawny (disabled). Pytanie mam wobec tego takie: czy można go jakoś reaktywować - pozostało na nim całe 1,22 USD

dzięki za pomoc
pzdr
q
Możesz otworzyć nowy rachunek. Link do opisanej procedury rjego reaktywacji wyślę Ci na PW.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu