Heheh dobrze Ace, witam w gronieAce pisze:Witam serdecznie,
Od niedawna śledzę Asmo oraz PA. Zgłębiam powoli tajniki PA, na razie sam korzystam z innego systemu...
Wydaje mi się, że na H1 pojawił się DBHLC, Aktualna świeczka wróciła do 50% świeczki z poprzedniej godziny - to był idealny sygnał do shorta. Sygnał wygenerowany na oporze + fibo.
Poprawcie mnie jeśli źle zinterpretowałem sygnałCo o tym sądzicie?
Price Action - Asmodeus8 Journal
Re: Sygnał na AUD/USD?
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
- inwestor86
- Pasjonat

<script src='http://img163.imageshack.us/shareable/? ... x.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
z krótkimi na aud to chyba trzeba uważać patrząc na miesięczny IB mamy i chyba z kontynuacją będzie
</noscript>z krótkimi na aud to chyba trzeba uważać patrząc na miesięczny IB mamy i chyba z kontynuacją będzie
rzeczy niemożliwe robimy od razu cuda zajmują nam więcej czasu
Racja, w zasadzie przebicie poziomu 1,02554 daje sygnał na Long.
Nie dość, że DBLHC to jeszcze aktualnie tworzy nam się pinbar!
Załączam jeszcze parę sygnałów z wczoraj na edku M5. Widać, że system daje sygnały bez względu na TF.
Nie dość, że DBLHC to jeszcze aktualnie tworzy nam się pinbar!
Załączam jeszcze parę sygnałów z wczoraj na edku M5. Widać, że system daje sygnały bez względu na TF.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pełnomocnik
- Pasjonat

- Pełnomocnik
- Pasjonat

Tez mam na radarzePełnomocnik pisze:Lex7 pisze:Może coś się wydarzy GBP/CHF
Hej Lex7
Też sie czaje na GBP/CHF![]()
tylko szkoda ze nie podciągnelo troche bardziej do góry....no ale zobaczymy co z tego bedzie, ale generalnie miejsce ładne...
Mam jeszcze to na uwadze:

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
To jest to o co chodzi, krótka piłka, poziom S/R, engolufing, dywergencja, wejście w trade no i wyjście i już po bólu...
Ostatnio zmieniony 24 mar 2011, 11:22 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.