max. 3 pipsy na Edku na decydujących danych - Czy to dużo?karol1989 pisze:Mówisz że spready rozszerzają się na danych a czy mógł byś powiedzieć o ile ?takisobie pisze:jestem ZAWIEDZIONY działaniem NF, nic nie mam to MT4 czy MT3 to najlepsza platforma na świecie,
Ale NF rozszerza spready na danych LIPA
a co najgorsze requoty stosuje nic nie popykasz jak coś się dzieje
tragedia tylko udupić mogą
uciekłem od nich bo to co najważniejsze to najgorzej u nich. NIE polecam
skusili mnie lewarem, i tą znajomością polskiego
ale to na nic bo nie dadzą zarobić przez requoty!!!
Gdyba były to duże wartości to rzeczywiście ni ma co grać u nich.
North Finance - wszystko o....
Re: byłem z REAL na NortfFinance powiem krótko LIPA
"Nic mi bardziej nie psuje dnia jak przegrana..."
działa wam okno z wiadomosciami
mam problem przestało mi działac okno z wiadomosciami-ostatnie mam z maja i niewiem jak to ruszyc:/ czy mozna gdzies to zmienic ustawic zeby ruszyło??
a ja mam nieraz tak za nagle przetaja sie dane uaktualniac - tzn dziala ladnie wszystko i np teraz jest 14:22 a ostatni slupek na wykresie 5 min jest z godz 14.00 i nic sie nie zmienia -- polaczenie z serwerem niby jest ... nie wiem co jest grane, ma tak ktos? konto demko (sytuacja sie powtarza juz)
super
teraz jest 14:53 i wyskoczyl mi nagle slupek z 15:50
ludzie tez macie taki syf niekiedy??
super
U mnie to samo. Od jakiegoś miesiąca działa idealnie. Także jestem mile zaskoczony szybkością realizacji zleceń.Ja Wam powiem, że dzisiaj na CPI w USA na realu w NorthFinance nawet nie zwiększyli spreadu a zrealizowali mi w 3 sekundy
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
-
freetrader
- Stały bywalec

Witam, chciałbym założyć konto na NF i doładować przez e-gold. Mam dwa pytania:
1. ile czasu trwają formalności z zakładaniem konta (do pozwolenia wpłaty)?
2. mam otworzone demo - do tej pory grałem na Oandzie i nie moge w MT znaleźć gdzie się zmienia dźwignię? Czy w MT poprostu ustawia się wielkość w lotach (volumen) i SL a dźwignia jest automatyczna?
Wielkie dzięki z góry za pomoc
! Pozdrawiam!
1. ile czasu trwają formalności z zakładaniem konta (do pozwolenia wpłaty)?
2. mam otworzone demo - do tej pory grałem na Oandzie i nie moge w MT znaleźć gdzie się zmienia dźwignię? Czy w MT poprostu ustawia się wielkość w lotach (volumen) i SL a dźwignia jest automatyczna?
Wielkie dzięki z góry za pomoc
mi zajelo to ok 2-3 dni (nie licze przelewania kasy na egold a tylko otworzenie rachunku), ale otwieralem dawno temu (ponad rok), wiec moze sie cos zmienilo od tego czasu.smash pisze:1. ile czasu trwają formalności z zakładaniem konta (do pozwolenia wpłaty)?
ja zmieniłem dźwignię pisząc do osoby która cie wprowadza (odezwie sie po zalozeniu konta), domyslnie jest chyba 1:100.smash pisze:2. mam otworzone demo - do tej pory grałem na Oandzie i nie moge w MT znaleźć gdzie się zmienia dźwignię? Czy w MT poprostu ustawia się wielkość w lotach (volumen) i SL a dźwignia jest automatyczna?