DELTASTOCK genialna platforma
-
- Gaduła
-
- Gaduła
z tego co wiem to tak, ale musisz wspomnieć o tym jak ci wyślą papiery, bo to musisz dodatkowy dokument podpisać. Jak chcesz to możesz być jako mój referal to dostaniesz nawet 200EUR przy depozycie 4000EUR
Dzięki. Troche za późno.

Pozdrawiam i pipsów życzę
- Spekulant83
- Gaduła
Ta platforma to jest jakiś nieprawdopodobny kosmos.
Totalne usability tradera. Praktyczna platforma, która zwiększa możliwości tradingu - i nie chodzi tu o jakieś wskaźniki rzecz jasna - tylko o poszerzenie możliwości. Jestem ciekaw czy jest wbudowane w platformę narzędzie pozwalające nanosić jakiś 50% transparentny wykres w tle dowolnego instrumentu dla porównania...byłoby zacnie.
Totalne usability tradera. Praktyczna platforma, która zwiększa możliwości tradingu - i nie chodzi tu o jakieś wskaźniki rzecz jasna - tylko o poszerzenie możliwości. Jestem ciekaw czy jest wbudowane w platformę narzędzie pozwalające nanosić jakiś 50% transparentny wykres w tle dowolnego instrumentu dla porównania...byłoby zacnie.
-
- Gaduła
-
- Gaduła
Jak odesłałem im papiery to na drugi dzień już miałem aktywne, przy czym ja się rejestrowałem przez ich oddział w Madrycie, bo miałem dokumenty po hiszpańsku i wtedy nie musiałem tłumaczenia robić.ferdekfx6600 pisze:Jak długo trzeba czekać od podpisania umowy do aktywacji konta??? Ja czekam już 4 dzień i echo