PA & HT
Aktualna sytuacja:
EUR/JPY dwa trady przesunąłem na BE +, aktualny SL 114.75, nie wiem czy dobrze robię ale najważniejsza ochrona kapitału.
Tak do przemyślenia to szkoda pary GBP/CHF, za szybki SL teraz jakbym trzymał to już przynajmniej 100 pipsó by było a jeszcze koło 100 można ugrać.
Przypomnę wykres z tej pary:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... p?id=35288
Trochę ostatnio żałuję bo mam mało czasu na grę i analizę, tak na szybko wrzucam wejście z pary CAD/JPY mały TP no ale zobaczymy. Powody wejścia, opór, engoulfing, dywergencja.
EUR/JPY dwa trady przesunąłem na BE +, aktualny SL 114.75, nie wiem czy dobrze robię ale najważniejsza ochrona kapitału.
Tak do przemyślenia to szkoda pary GBP/CHF, za szybki SL teraz jakbym trzymał to już przynajmniej 100 pipsó by było a jeszcze koło 100 można ugrać.
Przypomnę wykres z tej pary:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... p?id=35288
Trochę ostatnio żałuję bo mam mało czasu na grę i analizę, tak na szybko wrzucam wejście z pary CAD/JPY mały TP no ale zobaczymy. Powody wejścia, opór, engoulfing, dywergencja.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EUR/JPY zaliczone w obu przypadkach BE. Z jednego wejścia +5 z drugiego +19, szkoda trochę mogłem brać wczoraj większość ale nie doszło do mojego TP z drugiej strony trzymałem tę parę tyle dni i nie chciałem wyjść na minus chociaż dalej uważam, że cena dojdzie do tych 114.00
CAD/JPY zobaczymy chociaż uważam, że może cena dojść w okolice 83.60
CAD/JPY zobaczymy chociaż uważam, że może cena dojść w okolice 83.60
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Jak widać FX jest okrutny czekałem 4 dni i jak z pozycji wyszedłem to wszystko poszło tak jak powinno wcześniej 
Przynajmniej CAD/JPY przestawiłem na BE+5 i czekamy, aktualna sytuacja wygląda tak jak na rysunku.
Cieszy mnie to, że mimo, że na EUR/JPY wyszedłem średnio to analiza była prawidłowa.

Przynajmniej CAD/JPY przestawiłem na BE+5 i czekamy, aktualna sytuacja wygląda tak jak na rysunku.
Cieszy mnie to, że mimo, że na EUR/JPY wyszedłem średnio to analiza była prawidłowa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.