Próbuje zrobić własne EA, które niestety uzywa sporo warunków logicznych przy zawieraniu transakcji. Prześledzenie wartosci na jakich zostalo otwarte/zamkniete dane zlecenie robi sie już dość uciążliwe, próbowałem więc zrobić aby np. przy otwieraniu pozycji rysowany byl obiekt, a w jego etykiecie zawarte byly wartości interesujących mnie zmiennych (więcej niz jedna). Starałem się to opanować funkcjami ObjectCreate i ObjectSetText, ale bazując na przykładach ze znanego zapewne wszystkim "Kurs MetaQuotes Language 4" niewiele udało mi sie wskórać. Po prostu nie czaje tego, a straciłem na to już masę czasu

Na forum znalazłem funkcję "void rysuj_obj_text(string obiekt)", ale wyświetla ona tylko jedną wartość w dodatku gdzieś pośrodku ekranu, a nie przy otwieranej pozycji, więc jej zastosowanie jest dla mnie średnio przydatne.
Czy spotkał sie może ktoś z Was z gotową funkcją, która wyświetlałaby wartości zadanych zmiennych przekazywanych do niej formie parametrów albo posiada jakieś podobne rozwiązanie?
Będę wdzięczny za pomoc.