Na GBP/JPY było jakie ograniczenie. Chyba 6pipsów. Chyba minimum jest 1pips, bo kiedyś pomyliło mi się i zamiast 50 wpisałem 5 jako SL i nie chciało pozycji otworzyć. Ale w sumie wartości pomijalne bo nikt nie będzie stawiał raczej SL 1pips.MrYogi pisze:Robisz co chcesz, nie ma limitów.xpep pisze:jaki jest minimalny mozliwy do ustawienia sl ile pipsow od ceny? glownie chodzi mi o eurusd ale jak macie info to piszcie tez o innych parach
FXsalt , www.fxsalt.com
Akhh pisze:MrYogi napisał:
xpep napisał:
jaki jest minimalny mozliwy do ustawienia sl ile pipsow od ceny? glownie chodzi mi o eurusd ale jak macie info to piszcie tez o innych parach Wink
Robisz co chcesz, nie ma limitów.
Na GBP/JPY było jakie ograniczenie. Chyba 6pipsów. Chyba minimum jest 1pips, bo kiedyś pomyliło mi się i zamiast 50 wpisałem 5 jako SL i nie chciało pozycji otworzyć. Ale w sumie wartości pomijalne bo nikt nie będzie stawiał raczej SL 1pips.
Panowie trochę dziwnie podchodzicie do tematu. 5 pip-6 pip z doświadczenia wiem że jak tak stawiają sprawę to jak zacznie skakać to może i 10 pipsów braknąć.
Polecam szukać banków i brokerów u których jest wartość 0,dla mnie to jest priorytet.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
w świetle ostatnich problemów JadeFx zorientowałem się jakie bezpieczeństwo naszych środków zapewnia FXSALT.
Więc:
- pod koniec tygodnia będzie już można wpłacać kasę do polskiego banku BZWBK jako do depozytariusza (zawsze bezpieczniej w polskim banku, niż gdzieś w Belize)
- po drugie środki powyżej 2500$ można ubezpieczyć (usługa będzie niedługo dostępna) - więc zawsze większa pewność będzie.
Pisze to tylko w celach informacyjnych, bo wiem, że sporo ludzi szuka brokera z ofertą podobną do JadeFx, ale z większym bezpieczeństwem środków.
Więc:
- pod koniec tygodnia będzie już można wpłacać kasę do polskiego banku BZWBK jako do depozytariusza (zawsze bezpieczniej w polskim banku, niż gdzieś w Belize)
- po drugie środki powyżej 2500$ można ubezpieczyć (usługa będzie niedługo dostępna) - więc zawsze większa pewność będzie.
Pisze to tylko w celach informacyjnych, bo wiem, że sporo ludzi szuka brokera z ofertą podobną do JadeFx, ale z większym bezpieczeństwem środków.
-
- Gaduła
Ale w Dukascopy masz gwarancje do 100 000 CHF.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Gaduła
hola, hola... nie jest tak pięknie:
po pierwsze ubezpieczyć można depo dopiero od 2500$ w górę
po drugie to ubezpieczenia na pewno kosztuje
a po trzecie- ubezpieczony depozyt "wyjmowany" jest spod kurateli Fxsalt, więc możliwe, że warunki transakcyjne dla tego depozytu różnią się od tych proponowanych domyślnie przez brokera
jak zwykle trzeba wszystko dokładnie sprawdzić, zanim wpłaci się tam kasę
po pierwsze ubezpieczyć można depo dopiero od 2500$ w górę
po drugie to ubezpieczenia na pewno kosztuje
a po trzecie- ubezpieczony depozyt "wyjmowany" jest spod kurateli Fxsalt, więc możliwe, że warunki transakcyjne dla tego depozytu różnią się od tych proponowanych domyślnie przez brokera
jak zwykle trzeba wszystko dokładnie sprawdzić, zanim wpłaci się tam kasę
-
- Gaduła
Tak to powinno wyglądać.tak masz racje kosztuje 50 usd i wspolkontrole ma firma ubezpieczeniowa co gwarantuje jeszcze mówili poprawne rozliczenia okaże sie jak sie ktoś wypowie ubezpieczony
1- ostry nadzór finansowy nie wchodzący w żadne układy.
2-gwarancje depozytu zgodnie z dyrektywą U.E.
3- dodatkowe ubezpieczenie depozytu w niezależnej firmie.
No....,wreszcie tak to widzę.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
-
- Gaduła