A choćby swapy dawniej były bardziej "uczciwe", teraz np. na EURPLN lepszą ofertę (przy zakupie PLN) ma choćby Bossa ...mohertrader pisze:Które ?green7 pisze:Choć niestety niektóre punkty ich oferty ostatnio uległy pogorszeniu.
BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex
podsumuje :
1) BlackHorse Fx to grupa kapitałowa - trzy firmy połączone ze sobą : Cypr, Polska, Czechy.
2) pwl MIG Bank / tzn. Partial White Label.
a) Środki trzymane w banku MIG
b) Platforma BlackHorse Fx
c) IB - 4 różnych brokerów / Szwajcaria, Londyn
d) nadzór :
* Nadzoru nad Rynkiem Finansowym (FINMA)
* Fed. Reg. No. CH-645-4096536-3
* certyfikaty ISO
e) podpisując umowę / Klient zawiera ją z MIG Bankiem
3) podjęliśmy kroki by być ecn, trzymajcie kciuki, bo naprawdę ciężko pracujemy.
a) rożne platformy
b) towary i surowce
c) nt - za darmo
d) api
e) depozyty od 1000$ i wiele innych...
4) dziękuje za tyle pozytywnych opinii
5) +czekamy na dom maklerski
6) aktualne demo od poniedziałku
Tak, można po założeniu rachunku MINI i wpłacie minimalnego depozytu wypłacić część środków i zostawić na koncie tylko 500$.
green7 - ale swapy są tak ważne?
1) BlackHorse Fx to grupa kapitałowa - trzy firmy połączone ze sobą : Cypr, Polska, Czechy.
2) pwl MIG Bank / tzn. Partial White Label.
a) Środki trzymane w banku MIG
b) Platforma BlackHorse Fx
c) IB - 4 różnych brokerów / Szwajcaria, Londyn
d) nadzór :
* certyfikaty ISO
3) podjęliśmy kroki by być ecn, trzymajcie kciuki, bo naprawdę ciężko pracujemy.
a) rożne platformy
b) towary i surowce
c) nt - za darmo
d) api
e) depozyty od 1000$ i wiele innych...
4) dziękuje za tyle pozytywnych opinii
5) +czekamy na dom maklerski
6) aktualne demo od poniedziałku
Tak, można po założeniu rachunku MINI i wpłacie minimalnego depozytu wypłacić część środków i zostawić na koncie tylko 500$.
green7 - ale swapy są tak ważne?

Zalezy kto jak graKovis pisze: green7 - ale swapy są tak ważne?

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
Kovis pisze:1) BlackHorse Fx to grupa kapitałowa - trzy firmy połączone ze sobą : Cypr, Polska, Czechy.
Kovis pisze:2) pwl MIG Bank / tzn. Partial White Label.
Kovis zamieście proszę to na swojej stronie ponieważ bez tych informacji inwestorzy mają wątpliwości.c) IB - 4 różnych brokerów / Szwajcaria, Londyn
d) nadzór :
* certyfikaty ISO
Pozdrawiam.
Dodano po 9 minutach:
Ja trzymam mocno kciuki od ponad 20 lat i mówiąc szczerze to myślałem że prędzej mi kciuki skostnieją niż powstanie w polsce ECN......Kovis pisze: 3) podjęliśmy kroki by być ecn, trzymajcie kciuki, bo naprawdę ciężko pracujemy.

Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Wszystko dopiszemy, codziennie coś dodajemy i udoskonalamy, pomagajcie nam tak jak do tej pory, a na pewno będziemy wszyscy zadowoleni z efektu końcowego.
Jeśli chodzi o swap, zapytam - ale z tego co pamiętam jest opcja, która pozwala na wybranej parze wyzerować lub obniżyć swap, jeśli nie używa się tego ciągle.
Sprawdzę green7.
Jeśli chodzi o swap, zapytam - ale z tego co pamiętam jest opcja, która pozwala na wybranej parze wyzerować lub obniżyć swap, jeśli nie używa się tego ciągle.
Sprawdzę green7.
Kovis czy przewidujecie oprogramowanie na smartphona. Np. z androidem ?
Jeżeli szukacie czegoś, to może zainteresujcie się aplikacją Trade Interceptor Mobile. Wg mnie najlepsza aplikacja na rynku do mobilnego handlu na foreksie.
Życzę powodzenia!
Jeżeli szukacie czegoś, to może zainteresujcie się aplikacją Trade Interceptor Mobile. Wg mnie najlepsza aplikacja na rynku do mobilnego handlu na foreksie.
Życzę powodzenia!
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
O! nie słyszałem o takiej możliwości, bardzo interesujące.Kovis pisze:Wszystko dopiszemy, codziennie coś dodajemy i udoskonalamy, pomagajcie nam tak jak do tej pory, a na pewno będziemy wszyscy zadowoleni z efektu końcowego.
Sprawdzę green7.
No i co to znaczy "nie używa się ciągle". Jeśli otworzę pozycję i trzymam ją miesiąc to używam czy nie używam ciągle ?

Tak, przewidujemy oprogramowanie na androida.rh-fx pisze:Kovis czy przewidujecie oprogramowanie na smartphona. Np. z androidem ?
Ok 18 / 19 tego będę wiedział więcej na temat platform mobilnych.
rh-fx - zapisuje i sprawdzę,te które będą dostępne,a po testach - te które dodamy do oferty.
Dodano po 2 minutach:
green7 - jeśli chodzi o swapy podpytam również na spotkaniu ok 19, musiałbyś zmienić wiarę, jeśli tak Ci swap dokucza