Może to normalne, ale grając na demo nie zauważyłem takich opcji.
A o co mi chodzi z blokowaniem okna? To w załączonym obrazku zaznaczone w kółkiem robi się koloru tła i klawisze są nieaktywne.
Sytuacja wczoraj powtarzała sie dość często nawet kilka krotnie w ciągu minuty, dzisiaj takie zwieszenie trwało około 5-10sec, trudno mi określić dokładnie, bo nie liczyłem.
FXsalt , www.fxsalt.com
-
- Gaduła
Nie wiem jak FX Salt realizuje wypłaty ale co do reszty.
Podatki - jak u wszystkich brokerów zagranicznych. Nie wystawiają klientowi PITu-8C ani nie przesyłają informacji do US klienta. Klient rozlicza się sam we własnym zakresie z transakcji dostępnych na platformie za dany rok.
Przelew zagraniczny wg cennika Twojego banku i ew. koszty banku korespodencyjnego.
Podatki - jak u wszystkich brokerów zagranicznych. Nie wystawiają klientowi PITu-8C ani nie przesyłają informacji do US klienta. Klient rozlicza się sam we własnym zakresie z transakcji dostępnych na platformie za dany rok.
Przelew zagraniczny wg cennika Twojego banku i ew. koszty banku korespodencyjnego.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dlaczego swap na FXSalt jest zmienny? Myslalem, ze jest to wartosc stala. A wczoraj dla 0,01 lota za otwarta L mialem 0,05 pensa do przodu, a chyba dwa dni wczesniej bylo 0,02. Nie zeby mi bylo zle z tym.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Pewnie naliczają wartości swapowe za weekend ze środy na czwartek jak większość brokerów
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu