Własne EA, czyli poszukiwanie Złotego Grala
Hej chętnie zobaczyłbym statystyki z dłuższego okresu. A nie chciałbyś może się razem popracować nad systemem? Mój GTS nie jest idealny, ale myślę że i Twój Simple ma jakieś tam wady.Jak wrócę z wakacji to coś wrzucę tutaj lub umieszczę na MyFXBook. Tutaj
pewnie nadal byłaby to reklama i cały wątek przenieśli by do działu reklam Wink
Własna praca nie ma się nijak do pracy dla innychczyli wg twojego kryterium jestes kiepskim informatykiem Wink

Po drugie nie pisałem, co zaliczam do tego. Może miałem na myśli prace
w ogrodzie, lub doglądanie jak rośnie trawa w ogrodzie ? Nic nie robienie
jest też ciężką pracą.

Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

Ale jest ku temu jakieś przesłanie ?lekarz2 pisze:Poproszę o wykres Balance dla roku lub więcej.
Przecież nie szukam klientów, więc dlaczego tak bardzo się upierasz ?
Po drugie powiedziałem, że zastanowię się jak wrócę z wakacji.
Moje wakacje trwają 2 tygodnie

Skoro jest to takie niebywałe to czemu sam nie pokażesz czegoś co działa
kilka miesięcy na realu i ma porównywalne wyniki każdego miesiąca ?
(nie mówię o porównywalnych do mojego EA, tylko o porównywalnych
wynikach każdego miesiąca w stosunku do tego samego EA).
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego 

A kiedy zaczynasz wakacje?
Miałem coś takiego do niedawna w stopce tylko to tak ładnie nie wyglądało i pewnie nie zwróciłeś na to uwagi. Otóż EA1 z 5000USD zeszłem do 100USD, a potem EA2 zrobiłem z tych 100 USD, 300USD w miesiąc. Czyli 300% ale na statystykach było mniej więcej że z -98% zrobiłem -92%.
Miałem coś takiego do niedawna w stopce tylko to tak ładnie nie wyglądało i pewnie nie zwróciłeś na to uwagi. Otóż EA1 z 5000USD zeszłem do 100USD, a potem EA2 zrobiłem z tych 100 USD, 300USD w miesiąc. Czyli 300% ale na statystykach było mniej więcej że z -98% zrobiłem -92%.