witam
mam pytanie kiedy beda nowe instumenty i jakies przezenty na bossafx ?:]
pozdrawiam
BOSSAFX
W prezencie dla naszych KlientówViollka25 pisze:mam pytanie kiedy beda nowe instumenty i jakies przezenty na bossafx ?:]

Zapraszam na naszą stronę internetową i zapoznanie się ze szczegółami tego rozwiązania.
Dlaczego nie ma 0,1 lota, albo 0,01 lota jak jest w go4x? Tak w ogóle to kiedy będą mikroloty w bossafx, bo jak na razie to go4x zaczyna was wyprzedzać?s_zadora pisze:W prezencie dla naszych KlientówViollka25 pisze:mam pytanie kiedy beda nowe instumenty i jakies przezenty na bossafx ?:]udostępniliśmy dzisiaj nowe narzędzie o nazwie BOSSAFX-GPW. Jak sama nazwa wskazuje, umożliwia ono handel instrumentami notowanymi na GPW za pośrednictwem platfromy BOSSAFX. Jako że Klienci platformy BOSSAFX często pytali o możliwość handlu kontraktami futures na WIG20, to handel właśnie tym instrumentem jest od dziś możliwy z wykorzystaniem BOSSAFX-GPW.
Zapraszam na naszą stronę internetową i zapoznanie się ze szczegółami tego rozwiązania.
Możliwość lokowania środków na IKE maklerskim jest ograniczona właściwie tylko do papierów wartościowych ustawowo. I jest to napisane w ustawie o IKE wprost. Taki prezent wymagałby zatem co najmniej stworzenia lobby w Sejmieaxb pisze:to i ja poproszę prezent - możliwość inwestowania forex w ramach IKE potraficie coś takiego zmajstrować aby te 10tys bez podatku zarabiało na walutach nie na akcjach bo tego jeszcze nie umiem

BOSSAFX-GPW umożliwia handel prawdziwymi futures bezpośrednio na GPW. A kontraktami futures, w odróżnieniu od CFD nie handluje się na loty. Na giełdach, w tym na GPW minimalna jednostka transakcyjna w przypadku takich instrumentów to jeden kontrakt i nie da się go podzielić. Taki jest urok rynków regulowanych i standaryzacji kontraktów.mzyska pisze:Dlaczego nie ma 0,1 lota, albo 0,01 lota
Możliwość lokowania środków na IKE maklerskim jest ograniczona właściwie tylko do papierów wartościowych ustawowo. I jest to napisane w ustawie o IKE wprost. Taki prezent wymagałby zatem co najmniej stworzenia lobby w Sejmie Smile i wprowadzenia zmian w ustawie. Niestety, nie potrafimy czegoś takiego zmajstrować Smile
Moglibyście się postarać.Jeżeli wszyscy będziemy naciskać to może coś z tego będzie,mnie już posłowie i radni unikają.....s_zadora pisze:Niestety, nie potrafimy czegoś takiego zmajstrować Smile

Owszem,lecz i tak jest to w wielu wypadkach niewykonalne przez złą wolę dyrektorów....s_zadora pisze:Możliwość lokowania środków na IKE maklerskim jest ograniczona właściwie tylko do papierów wartościowych ustawowo
W ustawie jest to napisane,tylko jak wyżej niewykonalne z powodu niekompetencji i nieudolności dyrekcji.s_zadora pisze:I jest to napisane w ustawie o IKE wprost.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Każdy z nas, niezależnie od tego czy jest pracownikiem, Klientem czy tylko sympatykiem DM BOŚ, ma dokładnie takie samo narzędzie nacisku - pojedynczy głos wyborczy. Można będzie to narzędzie wykorzystać już wkrótce, tylko czy jakakolwiek ze stron ostatnio gorącej dyskusji o przyszłości systemu emerytalnego zgłasza dziś takie propozycje?zz pisze:Moglibyście się postarać.Jeżeli wszyscy będziemy naciskać to może coś z tego będzie,mnie już posłowie i radni unikają..... Razz ,jeżeli wszyscy będziemy tak robić i naciskać to zmiękną.....
Niestety nie.Dużo w tym naszej winy ponieważ siedzimy po cichu jak strusie....Można będzie to narzędzie wykorzystać już wkrótce, tylko czy jakakolwiek ze stron ostatnio gorącej dyskusji o przyszłości systemu emerytalnego zgłasza dziś takie propozycje?
Pozdrawiam.
Ps, nie mam żadnej wątpliwości że robią to celowo i z premedytacją....
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Dla mnie super pomysł z tym bossa-gpw.
Jakby komuś się chciało coś o tym doczytać to podrzucam linka
http://bossa.pl/notowania/narzedzia/bossafxgpw/
mi się jeszcze nei chciało
Jakby komuś się chciało coś o tym doczytać to podrzucam linka

Alternatywnie można obejrzeć czwartkowy webinar na ten tematsymu pisze:Jakby komuś się chciało coś o tym doczytać to podrzucam linka