Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
To analogicznie 100 razy mniej. Jak mówiłem, nie ma filozofii.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- freshman89
- Gaduła
Hej,
czy jest jakies darmowe narzedzie do MT4, ktore automatycznie wyszukuje trendy na parach? Cos a'la hetor's trend indicator scanner?
EDIT:
dodam jeszcze pytanie jakie ksiazki polecacie do przeczytania na poczatek? Narazie w rece wpadly mi ebooki P. Surdela i je opanowalem. Nie wiem tylko czy sa one dobre. Wiem, ze na pewno nie wyczerpuja tematow ktore poruszaja.
czy jest jakies darmowe narzedzie do MT4, ktore automatycznie wyszukuje trendy na parach? Cos a'la hetor's trend indicator scanner?
EDIT:
dodam jeszcze pytanie jakie ksiazki polecacie do przeczytania na poczatek? Narazie w rece wpadly mi ebooki P. Surdela i je opanowalem. Nie wiem tylko czy sa one dobre. Wiem, ze na pewno nie wyczerpuja tematow ktore poruszaja.
Pewnie chodzi Ci o takie coby przeszukiwało wszystkie mozliwe rynki... ale jak grasz nawet na 15 to nie lepiej samemu wskaznik zawsze bedzie sie slizgał w czasiekeraM pisze:czy jest jakies darmowe narzedzie do MT4, ktore automatycznie wyszukuje trendy na parach? Cos a'la hetor's trend indicator scanner?
Wejdz na wątek:keraM pisze:jakie ksiazki polecacie do przeczytania na poczatek?
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... .php?t=695
tam ludziska polecaja sobie nawzajem... jak znasz angielski to liczba książek idzie do kwadratu
"If music is dying musicians are killing it" - MP
- freshman89
- Gaduła
mam pytanie , nie gralem ostatnio 5 dni, w miedzyczasie zmienilem brokera z xtb na fxsalt i po odpaleniu doznalem szoku. Ruchy cen na eurodolarze zmienialy sie tak drastycznie w ciagu tego tygodnia czy na fxsalt to jakos inaczej wyglada ??:shock: moze to troche glupie pytanie ale nie pamietam na xtb, zeby byly az tak duze zmiany w pipsach
-
- Stały bywalec