Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
-
- Bywalec
Ja też niedawno zacząłem
200 zł w AM. Jestem zadowolony, od 6 tygodni rozłączyło mnie ze 3 razy na kilka sekund, więc tragedii nie ma. Nie miałem w tym czasie otwartych pozycji
Spread nie lata na danych, jak w xtb.
Masz microloty, min to 0.01
u mnie pips wychodzi 0.30 zł więc tragedii nie ma. Nawet wysłali info o uzyskanym przychodzie za poprzedni rok, a nie musieli.
200 zł w AM. Jestem zadowolony, od 6 tygodni rozłączyło mnie ze 3 razy na kilka sekund, więc tragedii nie ma. Nie miałem w tym czasie otwartych pozycji
Spread nie lata na danych, jak w xtb.
Masz microloty, min to 0.01
u mnie pips wychodzi 0.30 zł więc tragedii nie ma. Nawet wysłali info o uzyskanym przychodzie za poprzedni rok, a nie musieli.
Standaryzacja pipsa jest wszędzie taka sama i zależy od pary walutowej, kursu waluty bazowej oraz depozytowej.Arch.Angel pisze:u mnie pips wychodzi 0.30 zł więc tragedii nie ma.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
- freshman89
- Gaduła
- freshman89
- Gaduła
freshman89 tym sie nie przejmuj. Korzystam z tej platformy od kilku miesiecy na demo, i od jakiegos czasu na realu. Wszystko chodzi bez zarzutow. Nie mam rekwot, nie mam rozłączeń w serwisie i spread trzyma sie na naprawde niskim poziomie. W wiekszości czasu w czasie sesji widze cos pomiedzy 0,2-0,6 pipsa. Oczywiście trzeba sobie doliczyć commissions i tu jest jedna wada. Jeśli założysz konto w innej walucie niż dolar to będzie Cię to kosztować więcej za każdą pozycje. Niestety mi nie jest na ręke dolar, dlatego musze się pogodzić z tym, że wychodzi mi 0,1 pensa za 0,01 lota.fxsalt ale jest to chyba malo znany broker z siedziba w bloku(czy cos podobnego)
Wcześniej korzystałem z Forex.com i serdecznie ich odradzam. Jedno wielkie oszustwo i rekwota. Podobno coś się niby u nich zmieniło po nałożeniu kar, ale jakoś ten niesmak pozostał.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
- freshman89
- Gaduła
Za każdego 1.0 lota płacisz prowizję od transakcji 10 USD, czyli do spreadu musisz sobie tyle właśnie doliczyć jako całkowity koszt transakcji. Nie ma tu filozofii
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu