XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

green7 pisze:Czyli rozumiem, że twierdzisz że w regulaminie XTB zabroniono skalpować.
Nie zabroniono ale łatwo nie jest... :D
Czy jest możliwość wyświetlenia całej historii transakcji,od 2005 do dziś?
Klik prawym w Historia Rachunku -> Inny Okres i spróbuj wpisać okres ręcznie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

redik pisze:Czy jest możliwość wyświetlenia całej historii transakcji,od 2005 do dziś?
Było o tym info:

"W drodze o bezpieczeństwo i stabilność obrotu na platformie X-Trader firma X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A. uprzejmie informuje, iż od dnia 25 września 2009 roku nie będzie możliwości oglądania części historii operacji na Państwa rachunku dotyczących okresu przed 1/1/2009.

Aby zachować możliwość wglądu do historii rachunku przed tą datą, prosimy o przejście do zakładki „historia” na platformie XTB-Trader, a następnie kliknięcie prawym przyciskiem myszy i wybranie "Cała historia", a następnie ponowne kliknięcie prawym przyciskiem myszy i wybranie "Zapisz raport". Dzięki temu historia rachunku zostanie zapisana na Państwa komputerze.

Dodatkowo informujemy, że jeśli będą Państwo potrzebować historii operacji wykonanych przed 1/1/2009 – będą ją Państwo mogli otrzymać na żądanie. Usługa taka jest płatna – zgodnie z tabelą opłat i prowizji. "

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

redik pisze:
forex_lover pisze:co do skalpowania to zabronili - było trochę na forum o tym
Tydzień temu dzwoniłem z zapytaniem czy można skalpować.Powiedziano mi,że można i nawet warto spróbować .Więc sam już nie wiem o co chodzi z tym skalpem.

ps
Czy jest możliwość wyświetlenia całej historii transakcji,od 2005 do dziś?
Mam informacje tylko z ostatniego roku.

pozdr.
Warto spróbować bo wiedzą, że na 90% wtopisz. Zresztą z takimi spreadami to nie ma co mówić o skalpingu bo zaczynamy mylić pojęcia i każda krótkoterminowa transakcja jest tu nazywana skalpem, podczas gdy skal to tak na prawdę granie po 1-2pipsy, czyli praktycznie nikt tu nie skalpuje.

Co do tego, że każda transakcja 10sec, to ja miałem u jedno z brokerów MM znaacznie gorzej bo minuta, a czasami i więcej trwało zanim pozycja się otworzyła. Ale obiecałem sobie, że nie będę pewnym osobom robić anty-reklamy, bo i tak ten broker jest o niebo lepszy od XTB ;)

redik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: redik »

Dzisiaj mam już 40 reqotów !!!!!!!!! .Jacy kur.. dokładni się zrobili.Profesionaliści ehhh

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

redik pisze:Dzisiaj mam już 40 reqotów !!!!!!!!! .Jacy kur.. dokładni się zrobili.Profesionaliści ehhh
Ale wtedy po co dalej tam się męczysz? Dealing Desk z konta szybko tam nie zniknie skoro już się pojawił w tak wyraźnej formie... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Dzisiaj mam już 40 reqotów !!!!!!!!! .Jacy kur.. dokładni się zrobili.Profesionaliści ehhh
Właśnie dziwie się,że każdy pisze o problemach,a nie zmieni brokera.Przecież wiadomo jak działa XTB i sie nie zmieni nie ma co liczyć szkoda czasu i nerwów.pzdr
P.S mają chłopaki swój świat i tyle

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

bo ten broker boli tak naprawdę kilka osób - tych najbardziej awanturujących się :) znaczy bez krawata :)

pan tadeusz

Nieprzeczytany post autor: pan tadeusz »

forex_lover ile Ci placa za takie wlazenie w dupe? xtb nie da sie obronic.... i kazdy kto mial tam konto I ZARABIAL powie ci o tym...

no chyba ze z kazda pozycja uszczupla ci sie konto - to wtedy ci uwierze...

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

forex_lover ile Ci placa za takie wlazenie w dupe? xtb nie da sie obronic.... i kazdy kto mial tam konto I ZARABIAL powie ci o tym...

no chyba ze z kazda pozycja uszczupla ci sie konto - to wtedy ci uwierze...
pan tadeusz-wyprzedziłeś mnie :wink:

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

strasznie jesteście napięci, że nie dostrzegacie żartu . Ech szkoda czasami klawiatury.

ODPOWIEDZ