Zadzwoń do KNF .. i zapytaj o taką sprawę.. ;]dargoth pisze:Cóż XTB przydzieliło mi chyba na stałe asystenta. Nazywa sie "Trade context is busy".
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 527#272527
Zadzwoń do KNF .. i zapytaj o taką sprawę.. ;]dargoth pisze:Cóż XTB przydzieliło mi chyba na stałe asystenta. Nazywa sie "Trade context is busy".
Dobrze Ci radzę:dargoth pisze:Cóż XTB przydzieliło mi chyba na stałe asystenta. Nazywa sie "Trade context is busy". Chyba chcą żebym się zajął ich PRem. W zasadzie to znajdę trochę czasu by poudzielać się w tym wątku i może też w kilku innych miejscach.
Znów mam karę. Teraz nie mogę się z nimi połączyć. Hehehe dzieci jakieś tam pracują czy co?Akhh pisze:Dobrze Ci radzę:dargoth pisze:Cóż XTB przydzieliło mi chyba na stałe asystenta. Nazywa sie "Trade context is busy". Chyba chcą żebym się zajął ich PRem. W zasadzie to znajdę trochę czasu by poudzielać się w tym wątku i może też w kilku innych miejscach.
- pochłonie to Twoją energię
- będziesz się denerwował
- przed tradem nie będziesz myślał czy dobrze otwierasz, zamykasz tylko czy Ci pozwolą
Ja przez to przechodziłem. Rozchwianie emocjonalne, rozmowy, screeny maile (nie z XTB konkretnie inny MM) - i przez to duża wtopa.
Masz zyskowny system - nie denerwuj się. Otwórz konto u innego brokera. ECN, STP. Wypłać z XTB, wpłać tam. Ciesz się z niższych kosztów i z braku nerwów.
Nie warto na prawdę nie warto się męczyć.
A jak to już wszystko zrobisz i znowu będziesz zarabiał na spokojnie wtedy ich obsmaruj.
Tydzień temu dzwoniłem z zapytaniem czy można skalpować.Powiedziano mi,że można i nawet warto spróbować .Więc sam już nie wiem o co chodzi z tym skalpem.forex_lover pisze:co do skalpowania to zabronili - było trochę na forum o tym