XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

dargoth pisze:Cóż XTB przydzieliło mi chyba na stałe asystenta. Nazywa sie "Trade context is busy".
Zadzwoń do KNF .. i zapytaj o taką sprawę.. ;]
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 527#272527
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

dargoth pisze:Cóż XTB przydzieliło mi chyba na stałe asystenta. Nazywa sie "Trade context is busy". Chyba chcą żebym się zajął ich PRem. W zasadzie to znajdę trochę czasu by poudzielać się w tym wątku i może też w kilku innych miejscach.
Dobrze Ci radzę:

- pochłonie to Twoją energię
- będziesz się denerwował
- przed tradem nie będziesz myślał czy dobrze otwierasz, zamykasz tylko czy Ci pozwolą

Ja przez to przechodziłem. Rozchwianie emocjonalne, rozmowy, screeny maile (nie z XTB konkretnie inny MM) - i przez to duża wtopa.

Masz zyskowny system - nie denerwuj się. Otwórz konto u innego brokera. ECN, STP. Wypłać z XTB, wpłać tam. Ciesz się z niższych kosztów i z braku nerwów.

Nie warto na prawdę nie warto się męczyć.

A jak to już wszystko zrobisz i znowu będziesz zarabiał na spokojnie wtedy ich obsmaruj.

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

Akhh pisze:
dargoth pisze:Cóż XTB przydzieliło mi chyba na stałe asystenta. Nazywa sie "Trade context is busy". Chyba chcą żebym się zajął ich PRem. W zasadzie to znajdę trochę czasu by poudzielać się w tym wątku i może też w kilku innych miejscach.
Dobrze Ci radzę:

- pochłonie to Twoją energię
- będziesz się denerwował
- przed tradem nie będziesz myślał czy dobrze otwierasz, zamykasz tylko czy Ci pozwolą

Ja przez to przechodziłem. Rozchwianie emocjonalne, rozmowy, screeny maile (nie z XTB konkretnie inny MM) - i przez to duża wtopa.

Masz zyskowny system - nie denerwuj się. Otwórz konto u innego brokera. ECN, STP. Wypłać z XTB, wpłać tam. Ciesz się z niższych kosztów i z braku nerwów.

Nie warto na prawdę nie warto się męczyć.

A jak to już wszystko zrobisz i znowu będziesz zarabiał na spokojnie wtedy ich obsmaruj.
Znów mam karę. Teraz nie mogę się z nimi połączyć. Hehehe dzieci jakieś tam pracują czy co?
Nie stresuję się, forex to hobby a nie źródło dochodów i tak od dawna nie mam za wiele czasu na granie.
Smarować ich mogę na bierząco i to z czystym sumieniem. W końcu codziennie wiele osób podejmuje decyzję jakiego brokera wybrać. Może moje wpisy pozwolą komuś oszczędzić nerwów i pieniędzy.

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

co do skalpowania to zabronili - było trochę na forum o tym

preston
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: preston »

ja gram długoterminowo, np kilka miesięcy temu zapodałem po 1 locie na złotówce Sek, dla jaśniejszej sytuacji chciałem założyć sobie dodatkowe konta tak żeby mi rachunek się nie zaciemniał, na jednym eurpln inny wig20fut a jeszcze jeden real by się przydał na takie granie codzienne, a na innych rachunkach niech rosną zyski - zaskoczyło mnie - można mieć tylko jeden rachunek :( :( :(

redik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: redik »

forex_lover pisze:co do skalpowania to zabronili - było trochę na forum o tym
Tydzień temu dzwoniłem z zapytaniem czy można skalpować.Powiedziano mi,że można i nawet warto spróbować .Więc sam już nie wiem o co chodzi z tym skalpem.

ps
Czy jest możliwość wyświetlenia całej historii transakcji,od 2005 do dziś?
Mam informacje tylko z ostatniego roku.

pozdr.

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

Nie wiem co ci powiedzieli. Wiem co jest w regulaminie.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

forex_lover pisze:Nie wiem co ci powiedzieli. Wiem co jest w regulaminie.
Czyli rozumiem, że twierdzisz że w regulaminie XTB zabroniono skalpować.
No to proszę, podaj konkretne punkty regulaminu/cytaty o tym mówiące.
Bo ja jakoś w czasie lektury regulaminu niczego takiego nie zauważyłem .....
Green
Obrazek
Obrazek

redik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: redik »

Ja pier...,kurw....jego mać.Co za broker.Mają już u mnie wyrok.
Czekam tylko na zamknięcie wszystkich pozycji i wypierd...z tego syfu. :twisted:
Każde zlecenie to ok 10 sek.
Znowu mnie kontrolują.
Konflikt interesów i walka z klientem to właśnie oferuje broker x.

Nawet jeśli nie walczą z klientem,tylko starają się aby cena transakcji była zgodna z rynkową,to robią to bardzo nieudolnie.Technicznie są do bani.Zamiast inwestować w jakość swych usług pakują kasę w marketing.Badziewie

Broker przyszłych bankrutów.
Amen :twisted: :twisted:

pan tadeusz

Nieprzeczytany post autor: pan tadeusz »

a nie lepiej bylo przeczytac wczesniej opinie o tym brokerze tutaj, ktore w tysiacach sa dodawane przez uzytkownikow, i oszczedzic sobie takich nerwow?

ee tam. nie lepiej - obiektywnie - wejsc w dukascopy, ktory stosunkowo nie ma opinii zarzucajacych mu kretactwo i miec swiety spokoj? tutaj nie ma zlych opinii, na forex factory praktycznie jeden antydukasowy uzytkownik. to swiadczy bardzo za tym brokerem. nie widze powodu zeby w takiej sytuacji na sile probowac znalezc cos innego.

ODPOWIEDZ