XTB
XTB to G.... przez wielkie G i każdy kto miał styczność z FX większą niż demo i mały real zdaje sobie z tego sprawę. Zresztą jak każdy z MM, tylko oni wybitnie mają niekorzystne spready, a przytoczona sytuacja to nawet nie jest śmiech i nawet już nie płacz.redik pisze:No to patrzcie co mi napisali po trzech dniach od reklamacji:
".....wnikliwa analiza logów z Pana/Pani systemu transakcyjnego wykazała
systematyczne zawieranie przez Pana/Panią transakcji po błędnych cenach,
które odbiegają od rzeczywistej ceny danego instrumentu finansowego na
moment zawierania transakcji. Tego typu działania X-Trade Brokers odbiera
jako wykorzystywanie przez klientów słabości systemu informatycznego w
celu
uzyskiwania nieuzasadnionych korzyści".
uuuuuuu NIEUZASADNIONE KORZYŚCI..![]()
Pojechali po mnie jak po łysej kobyle...
Pytałem się czy można skalpować powiedzieli:" tak, nie ma problemu,warto spróbować"
Nie lubię takiego zakłamania.
Krótko mówiąc ich system informatyczny jest do dupy jak zarabiasz.
Żenada
I jeszcze napisali:Niemniej jednak jeżeli klasyfikacja przyjęta przez X-Trade Brokers jest
według Pana/Pani niezasadna ma Pan/Pani prawo do natychmiastowego
wypowiedzenia Umowy na zasadach określonych w punkcie 28.8 ww.
Regulaminu.
Hahaha Innymi słowy chcą mnie spławić bo nie na rękę im moje zyski.
Nie ma mowy.Będę Was doił aż zrealizuje swoje cele.
Koniec brokerów MM jest bliski. Zostaną ECN i STP z baardzo dobrymi warunkami.
Póki mogą muszą jeszcze wziąć swoje.
A artykuły w Forbsie - żałość - stawiać na równi zarobek na nie oszukujmy się po prostu wykorzystaniu pewnych niedoskonałości i niewiedzy tego czym jest FX - a przykłady spółek zarabiających na prawdziwej działalności.
- Phoenix_phx
- Gaduła
I tak bedą mieli klientów ,ilu ciągle u nich siedzi i sie męczy.tu na forum czytałem taki post;dziś mnie znowu wkurzyli............................... ale dam im jeszcze szansę.( mniej więcej w tym stylu).I tak jest u większości.,,Utrudnianie handlu staje się codziennością i człowiek się przyzwyczaja.U MM byłem 13 dni i to wystarczyło.Akhh pisze:XTB to G.... przez wielkie G i każdy kto miał styczność z FX większą niż demo i mały real zdaje sobie z tego sprawę. Zresztą jak każdy z MM, tylko oni wybitnie mają niekorzystne spready, a przytoczona sytuacja to nawet nie jest śmiech i nawet już nie płacz.
kurwa
przegladalem sobie wczoraj moje stratne transakcje (konkretniej od grudnia wstecz do sierpnia)...4 byly takie ze cena doszla idealnie do mojego SL, zostalem wyciety, po czym cena poleciala od razu w przeciwna stone...takze jestem niemal pewny ze w tych konkretnych przypadkach cena zostala sztucznie podciagnieta...
ale to jeszcze nic...przegladam dalej i coz moje oczy widza???
ogladam kolejne zlecenie i........tutaj nawet cena nie doszla do SL, a ja zostalem wyciety!!!!! ogladam dalej i znalazlem jeszcze dwie takie transakcje...czyli przykladowo pozycja buy, sl ustawiony na 1,3000, cena spada w dol...dochodzi do 1,3001...brakuje 1pipsa, a mnie i tak tna na SL....3 takie przypadki znalazlem!!!
napisalem oczywiscie zaraz do nich co jest ciete i czemu ze mna w kulki leca..dzis pan mi odpisal cos w stylu:
ad1 - nie, taka cena byla
ad2 - nie, taka cena tez byla
ad3 - nie, taka cena rowniez byla
i cos tam ze jak nie wierze to mozna sprawdzic na bloombergu
no cuda na kiju poprostu

przegladalem sobie wczoraj moje stratne transakcje (konkretniej od grudnia wstecz do sierpnia)...4 byly takie ze cena doszla idealnie do mojego SL, zostalem wyciety, po czym cena poleciala od razu w przeciwna stone...takze jestem niemal pewny ze w tych konkretnych przypadkach cena zostala sztucznie podciagnieta...
ale to jeszcze nic...przegladam dalej i coz moje oczy widza???
ogladam kolejne zlecenie i........tutaj nawet cena nie doszla do SL, a ja zostalem wyciety!!!!! ogladam dalej i znalazlem jeszcze dwie takie transakcje...czyli przykladowo pozycja buy, sl ustawiony na 1,3000, cena spada w dol...dochodzi do 1,3001...brakuje 1pipsa, a mnie i tak tna na SL....3 takie przypadki znalazlem!!!
napisalem oczywiscie zaraz do nich co jest ciete i czemu ze mna w kulki leca..dzis pan mi odpisal cos w stylu:
ad1 - nie, taka cena byla
ad2 - nie, taka cena tez byla
ad3 - nie, taka cena rowniez byla
i cos tam ze jak nie wierze to mozna sprawdzic na bloombergu
no cuda na kiju poprostu

Zweryfikuj to właśnie u Bloomberga lub brokerów ECN, a wtedy wszystko będzie jasne.seba pisze:takze jestem niemal pewny ze w tych konkretnych przypadkach cena zostala sztucznie podciagnieta...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu