XTB
No nie. Experty wszystkie chodzą ok. Tylko jedna funkcja nie działa Alert(). Dotyczy to wszystkich expertów i wskaźników.( oczywiście wcześniej działało wszystko ok z Alertem, aż takim ignorantem nie jestem żeby się spodziewać nowych tików na zamkniętym rynku)
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
To jak wytłumaczysz fakt, że u mnie chodzą ? I zapewne nie tylko u mnie bo nikt inny czegoś takiego o ile pamiętam NIGDY nie zgłaszał ....NiceFox pisze:No nie. Experty wszystkie chodzą ok. Tylko jedna funkcja nie działa Alert(). Dotyczy to wszystkich expertów i wskaźników.( oczywiście wcześniej działało wszystko ok z Alertem, aż takim ignorantem nie jestem żeby się spodziewać nowych tików na zamkniętym rynku)
Pewnie powiesz, że wyłączyli alerty tylko dla Twojego konta ? Ok: proszę bardzo: podeślij mi na priv hasło (starczy inwestorskie) i sprawdzimy czy alert działa czy nie.
Platforma z XTB nieźle dzisiaj muli.
Mam wrażenie,że jeśli systematycznie tracisz albo jestes początkujący to zlecenia wchodzą bardzo szybko- bo nie są zabezpieczane.
Natomiast jak zaczynasz ciągnąć grubszą kasę z rynku to niestety xtb musi się zabezpieczać i dokonywać odwrotnych transakcji i jest taki poślizg że ......
Mam wrażenie,że jeśli systematycznie tracisz albo jestes początkujący to zlecenia wchodzą bardzo szybko- bo nie są zabezpieczane.
Natomiast jak zaczynasz ciągnąć grubszą kasę z rynku to niestety xtb musi się zabezpieczać i dokonywać odwrotnych transakcji i jest taki poślizg że ......

Zabezpieczać? Niekoniecznie. Mają barany swoje przełączniki i jeśli ktoś robi wypłaty, albo za dobrze mu idzie, to poprostu włączają mu róznych "pomocników". U mnie taki syf się już zrobił, że czasami lepiej wyłączyć kompa i zająć się czymś innym, zamiast się denerwować. Mniejszy problem jak nie możesz otworzyć zlecenia. W końcu codziennie jest sporo okazji, ale gozej jak już pozwolą Ci zawrzeć transakcję i idzie nie po Twojej myśli i próbujesz zamknąć. Próbujesz, próbujesz i możesz tak długo próbować aż wyczerpiesz cały zasób epitetów jaki masz w słowniku pod adresem XTB i ich wielokrotne powtarzanie Ci się znudzi.redik pisze:Platforma z XTB nieźle dzisiaj muli.
Co tu dużo mówić jest to strasznie gówniany broker dla ludzi, którzy przychodza na FX zarabiać kasę a nie tracić. Dla pozostałych jest jak najbardziej ok. Nawet jakby się nie udało tracić, to zawsze można liczyć, że brok wyciągnie pomocną dłoń.
Edit:
Chyba jakaś kara mnie za krytykę spotkała, bo dziś nawet nie mam połączenia z ich platformą. Inne śmigają, że hej a XTB na czerwono. Hehehe śmieszny ten broker.
No to patrzcie co mi napisali po trzech dniach od reklamacji:
".....wnikliwa analiza logów z Pana/Pani systemu transakcyjnego wykazała
systematyczne zawieranie przez Pana/Panią transakcji po błędnych cenach,
które odbiegają od rzeczywistej ceny danego instrumentu finansowego na
moment zawierania transakcji. Tego typu działania X-Trade Brokers odbiera
jako wykorzystywanie przez klientów słabości systemu informatycznego w
celu
uzyskiwania nieuzasadnionych korzyści".
uuuuuuu NIEUZASADNIONE KORZYŚCI..
Pojechali po mnie jak po łysej kobyle...
Pytałem się czy można skalpować powiedzieli:" tak, nie ma problemu,warto spróbować"
Nie lubię takiego zakłamania.
Krótko mówiąc ich system informatyczny jest do dupy jak zarabiasz.
Żenada
I jeszcze napisali:Niemniej jednak jeżeli klasyfikacja przyjęta przez X-Trade Brokers jest
według Pana/Pani niezasadna ma Pan/Pani prawo do natychmiastowego
wypowiedzenia Umowy na zasadach określonych w punkcie 28.8 ww.
Regulaminu.
Hahaha Innymi słowy chcą mnie spławić bo nie na rękę im moje zyski.
Nie ma mowy.Będę Was doił aż zrealizuje swoje cele.
".....wnikliwa analiza logów z Pana/Pani systemu transakcyjnego wykazała
systematyczne zawieranie przez Pana/Panią transakcji po błędnych cenach,
które odbiegają od rzeczywistej ceny danego instrumentu finansowego na
moment zawierania transakcji. Tego typu działania X-Trade Brokers odbiera
jako wykorzystywanie przez klientów słabości systemu informatycznego w
celu
uzyskiwania nieuzasadnionych korzyści".
uuuuuuu NIEUZASADNIONE KORZYŚCI..

Pojechali po mnie jak po łysej kobyle...
Pytałem się czy można skalpować powiedzieli:" tak, nie ma problemu,warto spróbować"
Nie lubię takiego zakłamania.
Krótko mówiąc ich system informatyczny jest do dupy jak zarabiasz.
Żenada
I jeszcze napisali:Niemniej jednak jeżeli klasyfikacja przyjęta przez X-Trade Brokers jest
według Pana/Pani niezasadna ma Pan/Pani prawo do natychmiastowego
wypowiedzenia Umowy na zasadach określonych w punkcie 28.8 ww.
Regulaminu.
Hahaha Innymi słowy chcą mnie spławić bo nie na rękę im moje zyski.
Nie ma mowy.Będę Was doił aż zrealizuje swoje cele.

Ostatnio zmieniony 28 sty 2011, 21:42 przez redik, łącznie zmieniany 1 raz.