Admiral Markets - Wątek II
czerwinek
To raczej powinien być standard, a nie zaliczenie czegoś na "plus" dla danej firmy.
O oszustwie może być mowa, gdy ściąga Ci minimalnie SL notorycznie w momencie, gdy dany poziom ceny nie wystąpił u pozostałych brokerów z dość wiarygodnym datafeedem.
To raczej powinien być standard, a nie zaliczenie czegoś na "plus" dla danej firmy.
O oszustwie może być mowa, gdy ściąga Ci minimalnie SL notorycznie w momencie, gdy dany poziom ceny nie wystąpił u pozostałych brokerów z dość wiarygodnym datafeedem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
No tak to nie jakbym otworzył za 1000 Lot to raczej już bym nie musiał być na FXCyb pisze:O świetnie. A czemu miał Ci zdjąć skoro cena była 1 pips od SL ?
Nie powiesz mi że otworzyłeś 1000 Lot żeby brokera kusić...

Mimo wszystko to zaliczam to temu brokerowi na plus. Co chwila można przeczytać w jakimś journalu lub na forum, że zabiera SL, itp. wiem, że to mogą być nieprawdziwe informacje o tych użytkowników gdyż mogą pisać w czasie emocji i żalu po stracie kasy, jednak jeżeli wiesz, że dany broker Ci nie robi jaj z SL to pewniej się czujesz w tradach i możesz bezpieczniej ustawiać SL. A taką informację napisałem dla tych co szukają opinii o różnych brokerach i ta informacja na pewno im się przyda.raposo pisze:To raczej powinien być standard, a nie zaliczenie czegoś na "plus" dla danej firmy.
Pozdrawiam
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- Phoenix_phx
- Gaduła
Spokojnie, czasem tak mają. Nic się nie martw. PowróciEtherlord pisze:Czy tez macie po zalogowaniu do admirala "W chwili obecnej nie posiadasz otwartych rachunków"? W MT konto jest ale w traders room nie mam zadnego z pieciu..

Nie będzie bo wygaśnie ;]123456 pisze:witam
mam takie pytanie czy jak sobie wybiore w Admiral Club Karte Srebrną to czy bendzie ona wazna po wygasnienciu karty ?
Też się tym w pierwszej chwili zaniepokoiłem, ale czasami warto spojrzeć na newsy.Etherlord pisze:Czy tez macie po zalogowaniu do admirala "W chwili obecnej nie posiadasz otwartych rachunków"? W MT konto jest ale w traders room nie mam zadnego z pieciu..

Szanowni Państwo,
W związku z koniecznością przeprowadzenia prac wdrożeniowych w Gabinecie Inwestora, w dniu 22 stycznia 2011 r. Gabinet nie będzie dostępny przez okres maksymalnie do 10 godzin. Gabinet Inwestora powróci do pełnej funkcjonalności w dniu 23 stycznia 2011 r.
Za wszelkie niedogodności związane z tym faktem serdecznie przepraszamy.
Zespół Admiral Markets
- Phoenix_phx
- Gaduła
Jest taka możliwość. Wpłaty dokonujemy w PLN i potem dajemy zlecenie przelewu pomiędzy rachunkami do AM na wybraną walutę. Przewalutowanie jest po aktualnych cenach Banku (BZWBK).overall pisze:witam, jesli chodzi o rachunek na micro lotach to jest on tylko dostępny w walucie usd bądź eur? bynajmniej tak jest na rachunku demo, a jak to jest w realu? w formularzu była opcja PLN...
- Phoenix_phx
- Gaduła