Admiral Markets - Wątek II
-
- Stały bywalec
W MT4 nie ma takiej możliwości.orientuje się ktoś gdzie można zmienić ustawienia czasu/godziny w admiralu na naszą strefe? jest w ogole taka opcja?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
jeszcze ja sie przypomnę, miałem konto 6cio cyfrowe, przez jakiś czas nie robiłem żadnych transakcji, dzisiaj wchodzę do gabinetu inwestora i nie ma mojego rachunku. Teraz pytanie, co z kasą, która się na nim znajdowała? Czy rachunek jest już zamkniety, czy tylko się gdzieś zawieruszył?
Oczywiście za chwilę napiszę mejla do supportu, ale jakby ktoś miał odpowiedz na te pytania to byłbym wdzięczny.
Oczywiście za chwilę napiszę mejla do supportu, ale jakby ktoś miał odpowiedz na te pytania to byłbym wdzięczny.
Z tego co się orientuje to są prowadzone prace serwisowe w AM i jutro juz powinno być ok Ewentualnie wieczoremJones pisze:chciałem sobie zrobic wypłate a tu zonk nawet nie wiem od kiedy tak jest bo w MT4 jest OKkupidyn pisze:to samo u mnie, a jak chce go dołączyć to wyskakuje mi że już jest dołączony