Admiral Markets - Wątek II
- Phoenix_phx
- Gaduła
Trzeba napisać maila z prośbą o wyłączenie na adres pomoc@admiralmarkets.pldaniel0001 pisze:Dokładnie to, orientuje się ktoś jak to wyłączyć?SzybkiSzmal pisze:A ja mam pytanie co to jest Daily ConfirmationDzienne potwierdzenie zawartych transakcji?Takowe otrzymuje na emiala. Chyba o to chodzi ;D
z podaniem numeru rachunku,
pzdr
- Phoenix_phx
- Gaduła
http://www.admiralmarkets.pl/trader/cspecs/
A żeby zajrzeć do demo to ściągasz jedynie MT4 i zakładasz konto....
A żeby zajrzeć do demo to ściągasz jedynie MT4 i zakładasz konto....
Czy ktoś wie co to za awaria była między 22 a 24 ??? Ja 24 robiłam wypłatę z konta AM Ltd i do dzisiaj nie mam jej na koncie
. Na maila z zapytaniem odpowiedzieli standartowo że to przelew walutowy i dlatego tak długo no ale do licha bez przesady 

"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
- Phoenix_phx
- Gaduła
Witam
Czytalem gdzies tutaj, ze mozna wplacac pieniadze do tego broka przez moneybookers, juz chcialem konto otwierac, ale napisalem jeszcze do nich i dostalem taka odpowiedz:
"Szanowny Panie,
Na chwilę obecną zasilić rachunek może Pan poprzez kartę kredytową, przelew bankowy czy wpłatę środków w okienku bankowym czy na poczcie. Serwisu MoneyBookers nie ma w tej chwili w ofercie.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt."
Czyli jak ? mozna czy nie mozna jednak ?
Pozdrawiam
Czytalem gdzies tutaj, ze mozna wplacac pieniadze do tego broka przez moneybookers, juz chcialem konto otwierac, ale napisalem jeszcze do nich i dostalem taka odpowiedz:
"Szanowny Panie,
Na chwilę obecną zasilić rachunek może Pan poprzez kartę kredytową, przelew bankowy czy wpłatę środków w okienku bankowym czy na poczcie. Serwisu MoneyBookers nie ma w tej chwili w ofercie.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt."
Czyli jak ? mozna czy nie mozna jednak ?

Pozdrawiam
Jak na moje to to zdanie wszystko wyjaśnia... Czy nie?Jerry pisze:Serwisu MoneyBookers nie ma w tej chwili w ofercie.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu