Jaki polecacie najszybszy procesor do MT4 ?
zeby wygrywac na forexie to bez 4 rdzeni ani rusz, i karta graficzna minimum to gtx 480 lub rownorzedna od ati, zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek, bez przeklaman, podaj jakim budzetem dysponujesz to moze wspolnymi zlozymy tu zestaw ktory zapewni ci sukces, mam nadzieje ze dysponujesz chociaz 5 tys zlotych
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,
To chyba do działu humor :]ka7 pisze:zeby wygrywac na forexie to bez 4 rdzeni ani rusz, i karta graficzna minimum to gtx 480 lub rownorzedna od ati, zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek, bez przeklaman, podaj jakim budzetem dysponujesz to moze wspolnymi zlozymy tu zestaw ktory zapewni ci sukces, mam nadzieje ze dysponujesz chociaz 5 tys zlotych
To czy komputer ma 4 rdzenia czy 6 czy jedne nie ma znaczenia. Liczy się co ma dana osoba w głowie a nie jaki ma komputer. MT4 pójdzie i na komputerach sprzed kilku lat.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Autor pyta:
"Jaki polecacie najszybszy procesor do MT4 ?”
„Witam,mam pytanie dla będących w temacie odnośnie procesora.Mam zamiar zakupić nowego kompa i mam malutki dylemat pomiedzy wyborem procesora : i7 980 quad czy 1100T six core.Jeżeli ktos zna zagadnienie ,to proszę o poradę.A moze znacie jakieś inne szybkie procki?"
Wasze odpowiedzi:
„zeby wygrywac na forexie to bez 4 rdzeni ani rusz, i karta graficzna minimum to gtx 480 lub rownorzedna od ati, zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek, bez przeklaman, podaj jakim budzetem dysponujesz to moze wspolnymi zlozymy tu zestaw ktory zapewni ci sukces, mam nadzieje ze dysponujesz chociaz 5 tys zlotych”
„To chyba do działu humor :]
Chociazby dla tego warto czytac to forum
ka7 napisał:
zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek
To jest mocne...”
„To będzie miszczostwo forum na rok 2011 .. hehe poprzeczka została postawiona wysoko i bardzo wcześnie .. wytnijcie to hehe do specjalnego tematu”
„Do wyświetlania dwóch kolorów potrzebna jest specjalna karta graficzna ?”
Poziom to 0 Panowie !
"Jaki polecacie najszybszy procesor do MT4 ?”
„Witam,mam pytanie dla będących w temacie odnośnie procesora.Mam zamiar zakupić nowego kompa i mam malutki dylemat pomiedzy wyborem procesora : i7 980 quad czy 1100T six core.Jeżeli ktos zna zagadnienie ,to proszę o poradę.A moze znacie jakieś inne szybkie procki?"
Wasze odpowiedzi:
„zeby wygrywac na forexie to bez 4 rdzeni ani rusz, i karta graficzna minimum to gtx 480 lub rownorzedna od ati, zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek, bez przeklaman, podaj jakim budzetem dysponujesz to moze wspolnymi zlozymy tu zestaw ktory zapewni ci sukces, mam nadzieje ze dysponujesz chociaz 5 tys zlotych”
„To chyba do działu humor :]
Chociazby dla tego warto czytac to forum
ka7 napisał:
zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek
To jest mocne...”
„To będzie miszczostwo forum na rok 2011 .. hehe poprzeczka została postawiona wysoko i bardzo wcześnie .. wytnijcie to hehe do specjalnego tematu”
„Do wyświetlania dwóch kolorów potrzebna jest specjalna karta graficzna ?”
Poziom to 0 Panowie !