Jaki polecacie najszybszy procesor do MT4 ?

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

akurat tak się dobrze składa, że ja będę sprzedawał swoja kartę. Nvidia Quadro NVS na 4 monitory DVI. Używana, całkowicie sprawna. Jeśli jesteś zainteresowany zakupem to zapraszam na maila.

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

a na sandy bridge nie mozesz poczekac ??
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Dla MT4 procek to mało istotna sprawa (wykorzystuje 1 rdzeń), dla MT5 już tak (np do testowania wykorzystuje wiele rdzeni).
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

zeby wygrywac na forexie to bez 4 rdzeni ani rusz, i karta graficzna minimum to gtx 480 lub rownorzedna od ati, zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek, bez przeklaman, podaj jakim budzetem dysponujesz to moze wspolnymi zlozymy tu zestaw ktory zapewni ci sukces, mam nadzieje ze dysponujesz chociaz 5 tys zlotych
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

ka7 pisze:zeby wygrywac na forexie to bez 4 rdzeni ani rusz, i karta graficzna minimum to gtx 480 lub rownorzedna od ati, zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek, bez przeklaman, podaj jakim budzetem dysponujesz to moze wspolnymi zlozymy tu zestaw ktory zapewni ci sukces, mam nadzieje ze dysponujesz chociaz 5 tys zlotych
To chyba do działu humor :]

To czy komputer ma 4 rdzenia czy 6 czy jedne nie ma znaczenia. Liczy się co ma dana osoba w głowie a nie jaki ma komputer. MT4 pójdzie i na komputerach sprzed kilku lat.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

MrYogi pisze:To chyba do działu humor :]
Chociazby dla tego warto czytac to forum ;)
ka7 pisze: zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek
To jest mocne...

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

To będzie miszczostwo forum na rok 2011 .. hehe poprzeczka została postawiona wysoko i bardzo wcześnie .. wytnijcie to hehe do specjalnego tematu :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

ka7 pisze:zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek
Do wyświetlania dwóch kolorów potrzebna jest specjalna karta graficzna ?
:lol:
Solą życia jest kasa.

milik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: milik »

Autor pyta:

"Jaki polecacie najszybszy procesor do MT4 ?”
„Witam,mam pytanie dla będących w temacie odnośnie procesora.Mam zamiar zakupić nowego kompa i mam malutki dylemat pomiedzy wyborem procesora : i7 980 quad czy 1100T six core.Jeżeli ktos zna zagadnienie ,to proszę o poradę.A moze znacie jakieś inne szybkie procki?"

Wasze odpowiedzi:

„zeby wygrywac na forexie to bez 4 rdzeni ani rusz, i karta graficzna minimum to gtx 480 lub rownorzedna od ati, zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek, bez przeklaman, podaj jakim budzetem dysponujesz to moze wspolnymi zlozymy tu zestaw ktory zapewni ci sukces, mam nadzieje ze dysponujesz chociaz 5 tys zlotych”

„To chyba do działu humor :]
Chociazby dla tego warto czytac to forum
ka7 napisał:
zeby wyswietlalo wlasciwe kolory swieczek
To jest mocne...”

„To będzie miszczostwo forum na rok 2011 .. hehe poprzeczka została postawiona wysoko i bardzo wcześnie .. wytnijcie to hehe do specjalnego tematu”

„Do wyświetlania dwóch kolorów potrzebna jest specjalna karta graficzna ?”

Poziom to 0 Panowie !

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

milik pisze:Poziom to 0 Panowie !
chyba sie za bardzo spinasz, wiecej luzu...a odpowiedzi juz padly, MT4 nie wykorzystuje wielu rdzeni i tyle w temacie...

ODPOWIEDZ