Ciekawe wskaźniki do MT4
Dzięki.Pewnie ,że może być,o taki właśnie mi chodziło .Pozdrosonictune pisze:Może być
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
witam
szukam indyka
currency_strenght_beta ale w wersji mtf
dzieki z gory
Dodano po 2 minutach:
to akurat robi to co chcesz
szukam indyka
currency_strenght_beta ale w wersji mtf
dzieki z gory
Dodano po 2 minutach:
zobacz PTmultistationtantric pisze:Natomiast ja potrzebuję programu,cos w rodzaju Multiterminala ale takiego,poprzez który mozna jednym wejściem otworzyc pozycjęna danej parze naraz u kilku brokerów.Czy ktoś posiada takowy,lub wie coś na ten temat?Pozdro
DziękiMaciek G pisze: tantric napisał:
Natomiast ja potrzebuję programu,cos w rodzaju Multiterminala ale takiego,poprzez który mozna jednym wejściem otworzyc pozycjęna danej parze naraz u kilku brokerów.Czy ktoś posiada takowy,lub wie coś na ten temat?Pozdro
zobacz PTmultistation
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Gdzieś coś takowego widziałem, jak znajdę to podlinkuje, ale czy jest sens - poprawność znajdowania i ilość opuszczonych formacji może być dosyć duża - lepiej wprawne okoSzymon80 pisze:Czy jest jakiś indyk z alarmem, który zaznacza i pokazuje ostatnie formacje świeczek ? Jest kilka indyków które zaznaczają wszystkie formacje na wykresie, ale nie o taki mi chodzi.
Chciałbym aby zaznaczana i alarmowana była tylko najświeższa formacja.

1. "KISS" - Keep It Simple Stupid
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
pattern recognition
Witam, ten wskaźnik był już tutaj wstawiany na samym początku. Dla przypomnienia wstawię go jeszcze raz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystko ma być na zwykłych SMA ???sonictune pisze:Szukam MACD opartego na zwykłych średnich , a nie na wykładniczych .
Postaram się do południa napisać.
Napisałem na szybko, masz do wyboru w MAMode możliwość wyboru rodzaju średnich: 0-sma, 1-ema, 2-ssma, 3-lwma. Ponadto masz możliwość włączenia/wyłączenia histogramu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
1. "KISS" - Keep It Simple Stupid