dalej szukam
currency_strenght_beta ale w wersji mtf
i nikt niema tego indyka

Pisalem o Autocharist w temacie ALPARI. Uzywac go nie uzywam ale zerkam czasami.Zainstalowalem tez na platformie ale cos na malych tf nie chodzi.tantric pisze:Witam.Używa ktoś Autochartist z Alpari?
http://www.alpari.co.uk/en/alpari_acade ... t_en_01_11
Tak na marginesie,szukam wskaźnika pokazującego pivoty ale także historyczne,nie tylko dnia wczorajszego.Wiem ,że takowy jest,bo kiedys miałem a teraz nie mogę znaleźć.Jeżeli ktoś ma,proszę o zamieszczenie.Pozdrawiam
Wiesz, nie znam w ogóle tego skaźnika, jak chcesz to podeślij mi albo podepnij w poście zwykły wskaźnik z kodem źródłowym a ja postaram się go przepisać na MTF.Maciek G pisze:robson a jestes w stanie napisac z tego wskaznika co szukam wersje mtf?RobsonFX pisze:Napisałem na szybko, masz do wyboru w MAMode możliwość wyboru rodzaju średnich: 0-sma, 1-ema, 2-ssma, 3-lwma. Ponadto masz możliwość włączenia/wyłączenia histogramu.
z gory dziekiRobsonFX pisze:Wiesz, nie znam w ogóle tego skaźnika, jak chcesz to podeślij mi albo podepnij w poście zwykły wskaźnik z kodem źródłowym a ja postaram się go przepisać na MTF.Maciek G pisze:robson a jestes w stanie napisac z tego wskaznika co szukam wersje mtf?RobsonFX pisze:Napisałem na szybko, masz do wyboru w MAMode możliwość wyboru rodzaju średnich: 0-sma, 1-ema, 2-ssma, 3-lwma. Ponadto masz możliwość włączenia/wyłączenia histogramu.
Przepisałem trochę ten indykator i nie wiem czy o to Ci chodziło z tym MTF.Maciek G pisze:z gory dziekiRobsonFX pisze:Wiesz, nie znam w ogóle tego skaźnika, jak chcesz to podeślij mi albo podepnij w poście zwykły wskaźnik z kodem źródłowym a ja postaram się go przepisać na MTF.Maciek G pisze: robson a jestes w stanie napisac z tego wskaznika co szukam wersje mtf?