EFIX POLSKA
- jasonbourne
- Pasjonat
EFIX POLSKA
Czy wplaty/wyplaty ida na polskie konto czy przelew zagraniczny?
I drugie pytanie, wazne dla mnie ze wzgledu na ograniczona wysokosc kapitalu, ile wynosi min. wplata?
no i jeszcze czy gra sie lotami czy tak jak na Oandzie, ze sam sobie ustalasz wielkosc pozycji?
I drugie pytanie, wazne dla mnie ze wzgledu na ograniczona wysokosc kapitalu, ile wynosi min. wplata?
no i jeszcze czy gra sie lotami czy tak jak na Oandzie, ze sam sobie ustalasz wielkosc pozycji?
Ja uzywam DealBooka300 i jesli chodzi o rysowanie kresek i tzw, tradycyjna AT to jest wygodny w uzyciu, pod warunkiem ze sie go odpowiednio poustawia i troche pouzywa. Moim zdaniem DB300 duzo lepszy w uzyciu, od MT4, jesli chodzi o handel.
Jesli chodzi o ilosc wskaznikow, strategii i innych dodatkow to Dealbook jest totalnym trupiszonem. Nikt na niego nic nie pisze i tutaj MT4 bije go na lata swietlne.
Jesli chodzi o ilosc wskaznikow, strategii i innych dodatkow to Dealbook jest totalnym trupiszonem. Nikt na niego nic nie pisze i tutaj MT4 bije go na lata swietlne.
moim zdaniem efix polska to bardzo dobra platforma gram na niej, między innymi z powodu zabezpieczeń finansowych.
Wady:
-spora bezwładność na rachunku real ( na demie jest ok) ale nie gram az tak agresywnie i dla mnie jest ok
-mało wskaźników i strategii
-skomplikowane dodawanie nowych wskaźników, właściwie tylko dla ludzi z pojęciem o programowaniu. Jednak bardzo dobra dokumentacja i praktycznie kurs od zera jeśli ktoś zna w stopniu talkative ang to sobie poradzi z intrukcją
-dla początkujących trochę skomplikowana obsługa
Zalety
-bardzo dobra i miła obsługa w efixpolska
-gwarantowanie wypłat
Jeszce jedno polecam przelewać pieniądze w EUR lub GBP na rachunki za granicę prowizja 25zł w PKO BP. Ważne aby Twoje konto w GFT było w przelewanej walucie, ponieważ naliczają 3% od przeliczania kasy.
Ja gram tylko na forexie, nie wiem dokładnie jak jest z innymi usługami.
Rozwiązaniem problemów wskaźników jest posiadanie dwóch platform, ja tak robię. Drugą może być rachunek demo
To moje uwagi i do tej platformy, powiem jeszcze, że jestem z ninej zadowolony.
Pozdrawiam
Wady:
-spora bezwładność na rachunku real ( na demie jest ok) ale nie gram az tak agresywnie i dla mnie jest ok
-mało wskaźników i strategii
-skomplikowane dodawanie nowych wskaźników, właściwie tylko dla ludzi z pojęciem o programowaniu. Jednak bardzo dobra dokumentacja i praktycznie kurs od zera jeśli ktoś zna w stopniu talkative ang to sobie poradzi z intrukcją
-dla początkujących trochę skomplikowana obsługa
Zalety
-bardzo dobra i miła obsługa w efixpolska
-gwarantowanie wypłat
Jeszce jedno polecam przelewać pieniądze w EUR lub GBP na rachunki za granicę prowizja 25zł w PKO BP. Ważne aby Twoje konto w GFT było w przelewanej walucie, ponieważ naliczają 3% od przeliczania kasy.
Ja gram tylko na forexie, nie wiem dokładnie jak jest z innymi usługami.
Rozwiązaniem problemów wskaźników jest posiadanie dwóch platform, ja tak robię. Drugą może być rachunek demo
To moje uwagi i do tej platformy, powiem jeszcze, że jestem z ninej zadowolony.
Pozdrawiam
Yaaa man
nic mi nie zapłacili niesteyWa$$kill nie rozumiem czy zapłacili ci za relamę ???
Bo ostatnio nie miałeś 250$ :
Wa$$kII napisał:
Mógłbyś się podzielić sygnałami "King Forex Signals" poniewaz narazie mnie na nie stać a pasują mi ponieważ nie notują dużych strat w przypadku sl
A teraz taki post ???
To jak miałeś na minimalną wpłatę ???? Bo inaczej nie miałbyś pojęcia o realu ???

jeśli wpłacasz na konto w złotówkach wtedy nie pójdzie eurotransferem i taka przyjemność kosztuje 30 zł +0,5% kwoty( nie wiem czy nie poplątałem dokładnie kwot, ale na pewno wychodzi drożej i to sporo. Kombinowałem, aby było tanio i udało się, nie sprawdzałem w innych bankach ale z tego co mi wiadomo PKO BP ma najmniejsze prowizje (oni też nie zapłacili mi za reklamęA dlaczego nie w zlotowkach? Z tego co wiem w GFT UK mozna miec rowniez rachunek w PLN.

Pozdrawiam
Yaaa man
Mam pytanie: czy ktoś już próbował zapuścić na Efiksie swój EA? Bo jest taka możliwość, zdaję się, od tygodnia. Jeśli tak, to proszę o uwagi, spostrzeżenia, wnioski, itp. itd.
Czy GFT ma obsuwy w realizacji stop lossów? Oczywiście chodzi mi o większy ruch, np. na danych. Może ktoś próbował porównywać tę platformę z innymi (np. z OANDĄ), jeśli chodzi np. o poślizgi, nie tylko na danych?
Tymek, co Ty - jako informatyk biegły w temacie - sądzisz o tej platformie? Swoje EA uruchamiasz w XTB i Interbanku, z tego co przeczytałem na forum. Ale zdania co do brokerów z MT są podzielone.

Czy GFT ma obsuwy w realizacji stop lossów? Oczywiście chodzi mi o większy ruch, np. na danych. Może ktoś próbował porównywać tę platformę z innymi (np. z OANDĄ), jeśli chodzi np. o poślizgi, nie tylko na danych?
Tymek, co Ty - jako informatyk biegły w temacie - sądzisz o tej platformie? Swoje EA uruchamiasz w XTB i Interbanku, z tego co przeczytałem na forum. Ale zdania co do brokerów z MT są podzielone.
po mojej rozmowie z Efiksem, wcale nie jestem tego pewien; podobno mogą się zdarzyć jakieś obsuwy np. na wiadomościach; co zresztą jest zupełnie zrozumiałe.Wzdan pisze:na GFT sa gwarantowane zlecenia
Ciekawe, jakie są opinie o CTL, który jest używany w DealBook'u; było kiedyś takie pytanko:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 3724#23724