imperator_wszechswiata pisze:TeXs tylko pogratulować

na real, price action + fibo ? z jakiej wielkości SL'ami wchodzisz w pozycję ?
Dziękować Imperator.
ale tak jak napisałem kilka godzin temu, miałem do Siebie żal, że nie potrafiłem przetrzymać pozycji wynik byłby dwukrotnie większy (ale jak to mama mówi, wszystkich pipsów z rynku i tak nie weźmiesz)
Najgorsze w tym jest to, że wychodząc z pozycji i pisząc poprzedni post wiedziałem, że wychodzę za wcześnie (38F na oporze ZL z H4 na 1.3070 plus dodatkowo dobre newsy z Portugali)
O tyle co nie mam już większych problemów z wejściem to bardzo trudno (psycha) przetrzymać mi dość długo pozycję. No nic sporo pracy jeszcze przede mną
Rachunek naturalnie real, co to byłby za fun grać na wirtualnym rachunku.
Co do Stopów to są dość ruchome, staram się postawić je pod/nad ZL bądź jakimś poziomem np. SR bądź Fibo, średni stop to jakieś 25-30p. ale bywają i większe
(nadrabiam skutecznością ale cierpi na tym rr)
klonmarcin pisze:]Tylko Ty masz tą przewagę na, że potrafisz dokładnie wybrać miejsce na enter - a ja tego nie potrafię - może podasz mi parę wskazówek co do tego??
Dzięki Marcin,
widzę że u Ciebie również dość mocno rządzi ZL
nic tylko jeszcze raz podziękować Shadiemu za wrzucenie tego sysa,
Co do moich wejść to staram się szukać ZL na H4 a następnie schodzić niżej do H1 i teraz najważniejsze

Zawsze staram się aby to było czymś potwierdzone, np. Fibo (najlepiej 61) bądź jakimś mocnym SR.
Zobacz np. na to wejście niby na M15 ZL ale akurat wypadła na 61F i był kilkakrotnie testowany poziom.
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... p?id=32699
W załączniku jeszcze jakiś przykład - wyjście naturalnie niezbyt dobre ale wejście ok.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.