Ciekawe wskaźniki do MT4
Witam.Wrzucam Winning Solutions System wersja 9.4.Screen sie nie zmiescił.Jak ktos nie wie co to za sys,jest ich stronka,prosze poszukać.Sys jest dobry,wymaga ogrania jak każdy inny,ciekawie smiga na M15 i M30 na edku i kablu ale nie tylko.
Natomiast ja potrzebuję programu,cos w rodzaju Multiterminala ale takiego,poprzez który mozna jednym wejściem otworzyc pozycjęna danej parze naraz u kilku brokerów.Czy ktoś posiada takowy,lub wie coś na ten temat?Pozdro
ps
Jezeli ktoś będzie potrzebował instrukcje,templaty,EA (zaznaczam,że EA nie uzywałem ,więc nie wiem czy działa) do w/w sysa (WSS 9.4 ),prosze pisac na priv,tu sie również nie zmieściło.
Natomiast ja potrzebuję programu,cos w rodzaju Multiterminala ale takiego,poprzez który mozna jednym wejściem otworzyc pozycjęna danej parze naraz u kilku brokerów.Czy ktoś posiada takowy,lub wie coś na ten temat?Pozdro
ps
Jezeli ktoś będzie potrzebował instrukcje,templaty,EA (zaznaczam,że EA nie uzywałem ,więc nie wiem czy działa) do w/w sysa (WSS 9.4 ),prosze pisac na priv,tu sie również nie zmieściło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Dzięki .Czy mozesz udzielić bliższych informacji odnosnie copy tool,gdzie to znaleźć,jakaś instrukcja itp.Pozdrokris007 pisze:możesz użyć CopyTool
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Dzięki.kris007 pisze:oficjalnie informacje można znaleźć na stronie autora: iticsoftware.com
Jest to narzędzie do kopiowania zleceń, skrypty slave można wrzucić na wiele terminali i tym sposobem osiągnąć efekt...
Witam.Używa ktoś Autochartist z Alpari?
http://www.alpari.co.uk/en/alpari_acade ... t_en_01_11
Tak na marginesie,szukam wskaźnika pokazującego pivoty ale także historyczne,nie tylko dnia wczorajszego.Wiem ,że takowy jest,bo kiedys miałem a teraz nie mogę znaleźć.Jeżeli ktoś ma,proszę o zamieszczenie.Pozdrawiam
http://www.alpari.co.uk/en/alpari_acade ... t_en_01_11
Tak na marginesie,szukam wskaźnika pokazującego pivoty ale także historyczne,nie tylko dnia wczorajszego.Wiem ,że takowy jest,bo kiedys miałem a teraz nie mogę znaleźć.Jeżeli ktoś ma,proszę o zamieszczenie.Pozdrawiam
- Mariusz M.
- Gaduła
Witam."Wpadła mi w ręce" paczka indyków i EA z Forex TSD Elite section.Jest tego mnóstwo.Jeżeli ktos chce ,pisac na priv podajac maila.Sam jeszcze nie sprawdzałem(jest tego setki).Pozdro
ps
Ponawiam prosbe o indyka pokazujacego historyczne pivoty
ps
Ponawiam prosbe o indyka pokazujacego historyczne pivoty