Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Witam.Wrzucam Winning Solutions System wersja 9.4.Screen sie nie zmiescił.Jak ktos nie wie co to za sys,jest ich stronka,prosze poszukać.Sys jest dobry,wymaga ogrania jak każdy inny,ciekawie smiga na M15 i M30 na edku i kablu ale nie tylko.
Natomiast ja potrzebuję programu,cos w rodzaju Multiterminala ale takiego,poprzez który mozna jednym wejściem otworzyc pozycjęna danej parze naraz u kilku brokerów.Czy ktoś posiada takowy,lub wie coś na ten temat?Pozdro
ps
Jezeli ktoś będzie potrzebował instrukcje,templaty,EA (zaznaczam,że EA nie uzywałem ,więc nie wiem czy działa) do w/w sysa (WSS 9.4 ),prosze pisac na priv,tu sie również nie zmieściło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

broker86
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: broker86 »

Czy może posiada ktoś wskaźnik do mt4 rysujący spirale fibonacciego? Posiadam wskaźnik FX5_FiboSpiral_v.1.0 jednak rysuję on linie od ogniska do pierwszego punktu tylko poziomo.

Pozdrawiam
"Zawsze słuchaj ekspertów. Powiedzą Ci, co jest niemożliwe i dlaczego. A potem po prostu zrób to" R.Heinlein

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

tantric pisze:Natomiast ja potrzebuję programu,cos w rodzaju Multiterminala ale takiego,poprzez który mozna jednym wejściem otworzyc pozycjęna danej parze naraz u kilku brokerów
możesz użyć CopyTool

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

kris007 pisze:możesz użyć CopyTool
Dzięki .Czy mozesz udzielić bliższych informacji odnosnie copy tool,gdzie to znaleźć,jakaś instrukcja itp.Pozdro
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

oficjalnie informacje można znaleźć na stronie autora: iticsoftware.com
Jest to narzędzie do kopiowania zleceń, skrypty slave można wrzucić na wiele terminali i tym sposobem osiągnąć efekt...

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

kris007 pisze:oficjalnie informacje można znaleźć na stronie autora: iticsoftware.com
Jest to narzędzie do kopiowania zleceń, skrypty slave można wrzucić na wiele terminali i tym sposobem osiągnąć efekt...
Dzięki.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Witam.Używa ktoś Autochartist z Alpari?
http://www.alpari.co.uk/en/alpari_acade ... t_en_01_11
Tak na marginesie,szukam wskaźnika pokazującego pivoty ale także historyczne,nie tylko dnia wczorajszego.Wiem ,że takowy jest,bo kiedys miałem a teraz nie mogę znaleźć.Jeżeli ktoś ma,proszę o zamieszczenie.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mariusz M.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mariusz M. »

Witam.
Poszukuje wskaźnika

TRO RS RR - ktoś posiada może ??

Ja od 3h go poszukuję i jakoś nie chce mi w ręce wpaść.
"Jedyny łatwy dzień... był wczoraj "

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

Aby nie zginęły :)

Wskaźniki pokazujące czas do zakończenia świeczki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Witam."Wpadła mi w ręce" paczka indyków i EA z Forex TSD Elite section.Jest tego mnóstwo.Jeżeli ktos chce ,pisac na priv podajac maila.Sam jeszcze nie sprawdzałem(jest tego setki).Pozdro
ps
Ponawiam prosbe o indyka pokazujacego historyczne pivoty :D

Zablokowany