Ja używam tego z załącznika. Można włączyć lub wyłączyć czasy z dowolnych TF-ów.Mike_Scofield pisze: Czyli np. wrzucam wskaźnik na wykres M1, a chcę żeby pokazywał upływający czas do świecy M5.
Ciekawe wskaźniki do MT4
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Mam wskaźnik liczący średni Range z zadanej ilości świec.
Podaje też aktualną procentową wartość Rangu.
Potrzebuję minimalnie go zmodyfikować, tzn. usunąć funkcję liczenia %.
Czy ktoś byłby uprzejmy dokonać przeróbki?
Wskaźnik pochodził z "płatnej" paczki TRO, więc go nie zamieszczam na forum. Osobie chętnej mi pomóc wyślą wskaźnik na maila ...
Podaje też aktualną procentową wartość Rangu.
Potrzebuję minimalnie go zmodyfikować, tzn. usunąć funkcję liczenia %.
Czy ktoś byłby uprzejmy dokonać przeróbki?
Wskaźnik pochodził z "płatnej" paczki TRO, więc go nie zamieszczam na forum. Osobie chętnej mi pomóc wyślą wskaźnik na maila ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
Witam Wszystkich
Znalazlem indyka, ktory moze byc dosc przydatny, wyswietla sytuacje na 8 dowolnych parach (mozna zmienic pare w ustawieniach), oraz pozycje otwarte na tych parach, mozna dorzucic proste srednie i inne bajery, milej zabawy i wszystkiego co dobre w nowym roku.
Pozdrawiam dubeltowo Greg
Znalazlem indyka, ktory moze byc dosc przydatny, wyswietla sytuacje na 8 dowolnych parach (mozna zmienic pare w ustawieniach), oraz pozycje otwarte na tych parach, mozna dorzucic proste srednie i inne bajery, milej zabawy i wszystkiego co dobre w nowym roku.
Pozdrawiam dubeltowo Greg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na jednym wykresie kanały z różnych TF.Lucy90210 pisze:chyba ze podasz ten swoj wskaznik,chetnie go przetestuje,cos sie gubie na tym forum i moge go nie znalesc.
#(SF_TREND_LINES)
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... start=1110
Pozdrawiam
Krys
Krys
wrzuć screena, jak zamiast wykresów sieczka to czcionki nie zainstalowałeś w windows, prawyklik myszka i zainstaluj na pliku fontPatyk89 pisze:Jak nie działa, co może być przyczyną?robin2003 pisze:Stratman_minichart_v20
małe wykresiki w rożnych TF na jednym wykresie
ex4 do /fx>experts>indicators
tpl do /fx>templates
fon do /windows>fonts
Poszukuję wskaźnika, który automatycznie rysowałby kanał na wykresie. Coś podobnego do SHI_Channel_Colour . Tyle, że do SHI mam pewne zastrzeżenia. W kilku przypadkach rysowany przez niego kanał był nienajlepszy.
Wkleję tego SHI wraz ze screenem aby zobrazować o jaki wskaźnik mi chodzi.
Wkleję tego SHI wraz ze screenem aby zobrazować o jaki wskaźnik mi chodzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.