Ciekawe wskaźniki do MT4
Szukam wskaźnika, który dzielił by wizualnie ( pionowymi krechami) wykres na określonym TF. Dokładnie chodzi mi o to, że inwestuje zgonie z rysującą się świecą 1 h i chciałbym aby wykres 5M był pooddzielany co 12 świec. Mogę zrobić to ręcznie, jednak badanie w ten sposób 2 -letniej historii zajęłoby mi całe wieki.
Dzięki za pomoc.
Marcin
Dzięki za pomoc.
Marcin
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... p?id=30644
w tej paczce masz ten wskaznik:
to custom candle - dodatkowo pokoloruje Ci czy świeca była up czy down
zmień tam tylko okres jaki jest widziany w historii
w tej paczce masz ten wskaznik:
to custom candle - dodatkowo pokoloruje Ci czy świeca była up czy down
zmień tam tylko okres jaki jest widziany w historii
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
Range Bar Chart on MT4zero25x pisze:Cześć, szukam wskaźnika bądź skryptu o nazwie range bar. Przekopałem trochę google ale nie znalazłem nigdzie nic działającego.
Cały wątek. Może coś znajdziesz.
Pozdrawiam
Krys
Krys
- Phoenix_phx
- Gaduła
Tutaj jest bardzo duża baza http://codebase.mql4.com/search/range%20bar
Prosz........
Ten działa bo czasem używam. Nawiasem mówiąc to nie wiem czy nie ściągnąłem go gdzieś na tym forum.
Wszadź go do folderu "scipts" i odpal na wykresie offline w danym timeframe. Cena leci na bieżąco.
Ten działa bo czasem używam. Nawiasem mówiąc to nie wiem czy nie ściągnąłem go gdzieś na tym forum.
Wszadź go do folderu "scipts" i odpal na wykresie offline w danym timeframe. Cena leci na bieżąco.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chcesz liczyć $? Licz na siebie 

- zaburzenia.snu
- Stały bywalec
witam
posiadam wskaznik ktory okresla mi panujacy trend na wszystkich tf od h1 wzyz ale mam z nim maly problem,wyswietla mi 23 glowne pary a ja potrzebuje glownie pary e/$,czy nie ktos w stanie mi zmodyfikowac ten wskaznik oraz wyjasnic co trzeba usunac albo zmienic jesli chce aby wyswietlala mi sie dana waluta w tym wskazniku?
posiadam wskaznik ktory okresla mi panujacy trend na wszystkich tf od h1 wzyz ale mam z nim maly problem,wyswietla mi 23 glowne pary a ja potrzebuje glownie pary e/$,czy nie ktos w stanie mi zmodyfikowac ten wskaznik oraz wyjasnic co trzeba usunac albo zmienic jesli chce aby wyswietlala mi sie dana waluta w tym wskazniku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.