A jak żona też traderuje?Akhh pisze:Wszystko na żonę..

W sumie to chyba nie ma co babrać się w jakieś spółki ZOO itp.
Pozdrawiam
No właśnie, może zależy z kim się rozmawia. Jak powiedziałem, że mogę zapłacić za cały internet z góry nawet za dwa lata to odpowiedziano mi, że to jest niemożliwe bo coś tam coś tam. W innym miejscu wystarczyła niewielka kaucja.Tymek pisze:Wszystko można wziąć jak masz pieniądze. Z dostawcą internetu dogadujesz się
i płacisz za 1 rok z góry. Komórka może być też z góry opłacona, jest wiele możliwości,
Wszędzie da się wszystko załatwić tylko trzeba odpowiednio rozmawiać.
czyli spólka komandytowa , ale czy nie ma przeciwskazań aby taka spólka komandytowa inwestowała na rynkui kapitałowym z jej zdecydowanym genrowaniem dochodów z tegoż rynku a nie z działalnosci podstaowoej np sektora ubezpieczeń?Phoenix_phx pisze:Ale kombinujecie. Jest prosta metoda pozyskania środków od potencjalnych inwestorów, z wpisanym ryzykiem i bez opodatkowania. A działalność może być pierwsza lepsza, np firma księgowa albo sektor ubezpieczeń.
Wiem że można i nie ma z tym problemu, osobiście nie sprawdzałem gdyż w USA kierownica jest po innej stornie niż u mniepan tadeusz pisze:pół rodziny tam siedzia sprawdzałeś to w rzeczywistości?