Chyba nie zrozumiałeś autora...Mirandola pisze:To znaczy pracują czy bawią się kasą w hazard dla przyjemności? Bo jak ktoś ma krocie na koncie to 300% z 1500 euro miesięcznie pewnie mu mało. Co ja mówię. Pewnie powyżej 500% co najmniej. Czyli nie ma MM jest tylko hazard. Robią faktycznie 25% poczatkowego depo dziennie?
Forex - Kochanie znalazłem pracę :D
Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Być może. Czasem ludzie nadają na innych falach, więc proszę o wytłumaczenie.Cancer0s pisze:Chyba nie zrozumiałeś autora...Mirandola pisze:To znaczy pracują czy bawią się kasą w hazard dla przyjemności? Bo jak ktoś ma krocie na koncie to 300% z 1500 euro miesięcznie pewnie mu mało. Co ja mówię. Pewnie powyżej 500% co najmniej. Czyli nie ma MM jest tylko hazard. Robią faktycznie 25% poczatkowego depo dziennie?
haha - czasem można się pośmiać i o to chodzi 
ja nadaję na każdfych falach tylko czasem sam siebie nie rozumiem więc wyjaśnię
Tymek pisał o tym że ma znajomych co mają sporo kasy z fx ale pracują sobie u kogoś za stawkę 1500/mc choć kasy mają na tyle że mogli by to sobie odpuścić...
pytanie pomocnicze do Tymka - pracują za granicą czy w PL zarabiają równowartość 1500E
życzę Wam świeżych pomysłów dzisiejszej nocy, które zrealizujecie w nowym roku

ja nadaję na każdfych falach tylko czasem sam siebie nie rozumiem więc wyjaśnię

Tymek pisał o tym że ma znajomych co mają sporo kasy z fx ale pracują sobie u kogoś za stawkę 1500/mc choć kasy mają na tyle że mogli by to sobie odpuścić...
pytanie pomocnicze do Tymka - pracują za granicą czy w PL zarabiają równowartość 1500E

życzę Wam świeżych pomysłów dzisiejszej nocy, które zrealizujecie w nowym roku

ech...
- jasonbourne
- Pasjonat
Po pierwsze, co widać po odpowiedziach to jest forum dla małych dzieci a nie inwestorów, a już tym bardziej osób które z tego żyją. Takich osób jest tu może kilka, kilkanaście, a i przeważnie się nie wypowiadają.promil1888 pisze:Chętnie podyskutuję i wysłucham ludzi utrzymujących się z FX.
Po drugie, pytanie jest dość niepoważne, sprawia wrażenie, że jesteś na rynku trzy miesiące, a nie trzy lata.
Po trzecie, temat był poruszany co najmniej kilka razy, sam pamiętam, że się wypowiadałem, a po raz dziesiąty z rzędu mi się nie chce.
Dla jasności, obecnie nie utrzymuję się z FX, choć kiedyś tak było i przez całkiem długi okres.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Re: Forex - Kochanie znalazłem pracę :D
Do autora postu
Jeśli chcesz utrzymywać się wyłącznie z rynku fx to:
- zgromadz spory kapitał aby nie myśleć że zrobisz 100% w dzień bo szybko sie obudzisz i przestaniesz marzyć
- gra średnioterminowa i długoterminowa może Ciebie utrzymać na rynku w inny sposób prędzej czy pózniej będziesz zasilał po raz piętnasty swoje depo aż w końcu stracisz siły , motywację , chęci i wiarę w siebie jak będziesz zaliczał po raz wtóry kolejne MC.
- nie licz na mega przyrosty , stałe zyski nawet jeśli spędzisz 1mln godzin przed kompem, przeczytasz tony książek z AT, ;przeorasz tysiące szkoleń bezpłatnych czy płatnych , czy będziesz słuchał kolegów , fachowców , czytał anlizy innych analityków.
- każdy rynek zawiera w sobie duże ryzyko , więc życzę powodzenia w 2011r.
Powiem że 3 lata na rynku Fx to tak jakby dopiero zaczynał przygodę

Jeśli chcesz utrzymywać się wyłącznie z rynku fx to:
- zgromadz spory kapitał aby nie myśleć że zrobisz 100% w dzień bo szybko sie obudzisz i przestaniesz marzyć
- gra średnioterminowa i długoterminowa może Ciebie utrzymać na rynku w inny sposób prędzej czy pózniej będziesz zasilał po raz piętnasty swoje depo aż w końcu stracisz siły , motywację , chęci i wiarę w siebie jak będziesz zaliczał po raz wtóry kolejne MC.
- nie licz na mega przyrosty , stałe zyski nawet jeśli spędzisz 1mln godzin przed kompem, przeczytasz tony książek z AT, ;przeorasz tysiące szkoleń bezpłatnych czy płatnych , czy będziesz słuchał kolegów , fachowców , czytał anlizy innych analityków.
- każdy rynek zawiera w sobie duże ryzyko , więc życzę powodzenia w 2011r.
Powiem że 3 lata na rynku Fx to tak jakby dopiero zaczynał przygodę

- Gwyn_Bleidd
- Stały bywalec