Przygotować podstawy, zacząć małymi kroczkami.
A nie tak: "Od jutra będę mega trejderem i zarabiał szmal"

Na wszystko potrzeba czasu i pieniędzy.
Jak masz determinację aby to opanować to jest to najlepszy interes pod słońcem ( chyba,że będą ukrucać lewar jak w usa),koszt prowadzenia takiego ,,biznesu" jest śmiesznie niski w porównaniu z jakąkolwiek firmą.grafmax pisze:OK zarobki z FX są nieregularne i obarczone ryzykiem. Ale analogicznie wygląda to przy prowadzeniu zwykłej firmy. Tam też jest ryzyko, trzeba użerać się z urzędasami i zysk może być bardzo nieregularny. Mimo to ludzie decydują się na życie z biznesu. Jeżeli życie z biznesu jest możliwe to dlaczego z FX miałoby się nie dać? Czy różnice te są aż tak wielkie?
nie ma takiego podzialu, jak pieniadze sa twoje i prawdziwe, to efekt psychologiczny jest ten sam.promil1888 pisze:Handel bez obciążenia psychologicznego, czyli takiego, który jest jedynym źródłem utrzymania zasadniczo różni się od beztroskiego handlu w czasie studiów zarobię to zarobię nie to nie najwyżej nie pójdę na piwo w tym miesiącu![]()
Wszyscy ich znają, a nikt ich nie widział... Dlaczego? Ja nie prosiłem, żebyś mi mówił kogo znasz, tylko pokazał mi taką osobę w mediach. Wierz mi, jeśli ktoś w jakiejś branży jest absolutnym liderem, to będzie znany czy tego chce czy nie. Takie są realia. Naprawdę nie ma ani jednego lidera tej branży w Polsce?softkiler pisze:zdziwiłbyś się koleszko, znam takich kilku osobiścieGrzegorz pisze:pokażcie mi ludzi w Polsce, którzy dorobili się dużej kasy tylko na tym rynku
Człowieku tacy ludzie mają w dup..e rozgłos i US też o nich nie wie bo kto chciałby dorabiać urzędasów 19% śmiesznym podatkiem!!!Grzegorz pisze: ogóle zależy czym dla Ciebie jest dorobienie się, bo ja nie mówię o zysku 100 tys. rocznie, tylko dużo, dużo więcej, co stawia taką osobę na piedestale i jest o niej głośno