Jaki miałeś SL na franku i czemu wszedłeś tak nisko?
Jaki to ZL na edku?
TeXs, mój Matrix
Na franku był powyżej tej czerwonej krechy.Fesiek pisze:Jaki miałeś SL na franku i czemu wszedłeś tak nisko?
Jaki to ZL na edku?
Jak to nisko łącznie jakieś 200 pipsów ?
1. trade na franku link
2. trade na franku link
Co do Edka, to już od dawna się czaiłem na longa.
Moje kolejne wejście na Franku będzie prawdopodobnie w tych okolicach (scr. poniżej)
Tam wypada 50F więc raczej będę obserwował czy nie zechcą podejść trochę wyżej i dopiero przy mocniejszym zejściu zdecyduje się na wejście.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 23:04 przez TeXs, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie jest 330 pipsów, to trochę mniej 
cały czas szukam idealnego rozwiązania i w tej chwili całkowicie wyrzuciłem BE na rzecz tego, że część pozycji zamykam w okolicach 25 pipsów a kolejną część staram się przetrzymać dłużej (ale z tym różnie bywa).
Standardowy SL to jakieś 15 pisów, czasami przestawię na 25 ale tylko jak się spóźnię z wejściem więc odpowiadając na Twoje pytanie:
Wolałbym aby było większe rr ale na razie takie musi wystarczyć.
Cały czas szukam idealnej drogi - dzisiaj był po prostu dobry dzień
w każdym bądź razie Shadi, wiszę Ci dobrą butelkę bo dzięki Tobie zobaczyłem to czego wcześniej nie mogłem dostrzec.

cały czas szukam idealnego rozwiązania i w tej chwili całkowicie wyrzuciłem BE na rzecz tego, że część pozycji zamykam w okolicach 25 pipsów a kolejną część staram się przetrzymać dłużej (ale z tym różnie bywa).
Standardowy SL to jakieś 15 pisów, czasami przestawię na 25 ale tylko jak się spóźnię z wejściem więc odpowiadając na Twoje pytanie:
Wolałbym aby było większe rr ale na razie takie musi wystarczyć.
Cały czas szukam idealnej drogi - dzisiaj był po prostu dobry dzień
w każdym bądź razie Shadi, wiszę Ci dobrą butelkę bo dzięki Tobie zobaczyłem to czego wcześniej nie mogłem dostrzec.