FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Od początku, powoli i po kolei :).
Depozyt wpłacony kartą należy wypłacić również na tę samą kartę, czyli jeśli dokonałeś wpłaty kartą na 500 USD, potem 300 USD i później 800 USD (3 transakcje na łączną kwotę 1600 USD) to wycofać środki musisz tak samo, czyli wypłata 500 USD, później 300 USD i na końcu 800 USD. Tak by widniało to w panelu banku jako zwrot transakcji wpłaty.

Dopiero po tej operacji wszystkie zyski można wycofać przelewem bankowym, nie wcześniej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

polonaise
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: polonaise »

Czyli jeżeli wpłaciłem najpierw 1000 potem 1000 a teraz na koncie mam 3000
To muszę zrobić dwa razy wycofanie kartą po 1000 a resztę przelewem? Dobrze zrozumiałem?
The love of money is the root of all evil :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

polonaise pisze:To muszę zrobić dwa razy wycofanie kartą po 1000 a resztę przelewem? Dobrze zrozumiałem?
Dokładnie tak.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

tomi79
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomi79 »

Witam,mam zalozone konto real
w fx pro tylko, ze nie bylo ono uzywane juz ponad rok i teraz po intensywntch treningach chcialbym spobowac ponownie swoich sil.
Chcialbym dowiedzies sie czy moge na to samo konto przelac pieniadze,jesli tak to prosilbym o instrukcje jak,czy tez musze zakladac nowe.
Dzieki za pomoc.

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

tomi79 pisze:Witam,mam zalozone konto real
w fx pro tylko, ze nie bylo ono uzywane juz ponad rok...
Poczytaj mniej więcej od tego miejsca: http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 837#247837 Raposo wyjaśniał już wielokrotnie co robić w takiej sytuacji.

Po odblokowaniu oczywiście można znów wpłacić pieniądze.

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

Cos ostatnio chyba polaczenie z serwerem mi kuleje ,mam pytanie jest do wyboru kilka serwerow jak sprawdzic jakos polaczenia?? Mam wlasnego EA ktory ze 4-5 razy nie byl wstanie zlozyc zlecen ze wzgledu na Invalid Price (Error 129), mimo 40 prob /na zlecenie.Podejzewam ze to wina polaczenia- jesli wykluczyc teorie spiskowe .Wczesniej nie mialem takich problemow,moze za dobrze mi idzie ?? :roll:

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Dakhr pisze:Cos ostatnio chyba polaczenie z serwerem mi kuleje ,mam pytanie jest do wyboru kilka serwerow jak sprawdzic jakos polaczenia?? Mam wlasnego EA ktory ze 4-5 razy nie byl wstanie zlozyc zlecen ze wzgledu na Invalid Price (Error 129), mimo 40 prob /na zlecenie.Podejzewam ze to wina polaczenia- jesli wykluczyc teorie spiskowe .Wczesniej nie mialem takich problemow,moze za dobrze mi idzie ?? :roll:
EA puszczaj najlepiej na VPS, znacząca poprawa i praktycznie brak problemów ( jeśli są to broker Ciebie nie lubi )
VPS gdzie servery mają w Londynie, gdyż tam FxPro ma tez swoje, co znacznie skraca ping, 2 lata temu TS przez VPS łapał mi nawet poszczególne ticki, taka byłą dobra egzekucja. Jak jest teraz to nie wiem
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Dokładnie jak pisze MrYogi. To najlepsze i najpewniejsze rozwiązanie.
Widać, że był jakiś problem połączenia z danym serwerem ale nikt inny mi się na to ostatnio nie skarżył więc nie wiem czy to nie odosobniony przypadek.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

To dajcie jakis namiar na dobry VPS. A i jeszcze z tymi serwerami FX ..LT1,LT2,LT3 etc ktory wybrac ??
Ostatnio zmieniony 15 gru 2010, 15:46 przez Dakhr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Dakhr pisze:To dajcie jakis namiar na dobry VPS
Ja miałem u nich www.xtrahost.co.uk i brak problemów
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

ODPOWIEDZ