Demo FxPro przestało działać. Było jakiś czas nieużywane. Można je jakoś aktywować, czy założyć nowe?
Pzdr
FxPro (ECN) - wątek II
Nieaktywne dema są na bieżąco kasowane by odciążać serwery. Załóż nowe w kilka sekund.kris77 pisze:Demo FxPro przestało działać. Było jakiś czas nieużywane. Można je jakoś aktywować, czy założyć nowe?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dzisiaj "przylapalem" EA na probie skladania zlecen-oczywiscie Invalid Price ,wylaczylem go, odpalilem zlecenie z "reki " -weszlo w ulamku sekund ,slippage mam ustawione na 20pips , zmiennosc wynosila mizerne 5 pips .Na chwile obecna sprawa brzydko pachnie
. Nieomieszkam napisac do supportu i zapytac o wyjasnienie takiego stanu rzeczy,domyslam sie ze zwala wine na bledy w oprogramowaniu.Oczywiscie moglbym to obejsc , zrobic powiadomienie email o tranzakcji na telefon , skladac zlecenie z telefonu(dosc problematyczne czasem sie net muli,ekan maly etc mocno zawodna rzecz),poza tym co zrobic jak spie ,podlaczyc sie pod pastucha ?? 

Najlepiej podesłać jakiemuś uczynnemu programiście by zajrzał czy w kodzie przypadkiem jest coś nie tak... Skoro zlecenie z ręki wchodzi od razu to połączenie jest w porządku, a wiem, że kilka osób gra za pomocą EA z powodzeniem w FxPro.
Informacja odnośnie handlu w najbliższych 2 tygodniach.
Godziny handlu (czas serwera czyli GMT+2)
Forex - wszystkie pary walutowe
zamknięcie 24.12 o godzinie 20:00
normalne otwarcie 27.12
zamknięcie 31.12 o godzinie 20:00
normalne otwarcie 3.01
CFD na akcje
normalne zamknięcie 23.12
normalne otwarcie 27.12
normalne otwarcie 3.01
Podobnie jak na kontratach futures - w razie wątpliwości śmiało pytać
Należy też pamiętać, że w okresie od 24 grudnia 2010 do 2 stycznia 2011, maksymalna dźwignia będzie wynosiła 1:100, a spread może ulec rozszerzeniu na skutek niższej płynności w tym okresie.
Informacja odnośnie handlu w najbliższych 2 tygodniach.
Godziny handlu (czas serwera czyli GMT+2)
Forex - wszystkie pary walutowe
zamknięcie 24.12 o godzinie 20:00
normalne otwarcie 27.12
normalne otwarcie 3.01
CFD na akcje
normalne zamknięcie 23.12
normalne otwarcie 27.12
normalne otwarcie 3.01
Podobnie jak na kontratach futures - w razie wątpliwości śmiało pytać

Należy też pamiętać, że w okresie od 24 grudnia 2010 do 2 stycznia 2011, maksymalna dźwignia będzie wynosiła 1:100, a spread może ulec rozszerzeniu na skutek niższej płynności w tym okresie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
W kodzie NIE-przypadkiem wszystko jest ok.Raczej sam jestem programista i nie potrzebuje "uczynnego" programistyraposo pisze:Najlepiej podesłać jakiemuś uczynnemu programiście by zajrzał czy w kodzie przypadkiem jest coś nie tak...

Po kilku mailach do supportu, mimo ze starali sie sugerowac ze problem lezy po mojej stronie , zlecenia zaczely " wchodzic" , przypadek??
raposo pisze: wiem, że kilka osób gra za pomocą EA z powodzeniem w FxPro.
Jak widac ,niezaleznie od polozenia geograficznego, ta sama "czerstwa " gadkapierwsza linijka majla od Supportu pisze: We have no problems with our clients using EAs
-
- Bywalec
Dakhr,
A na innych platformach działa? Testujesz równocześnie na demie i realu? To da szerszy podgląd na sytuację.
Gordongeko,
Pisałem o tym tutaj:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 837#247837
Przeczytaj tę stronę do końca.
A na innych platformach działa? Testujesz równocześnie na demie i realu? To da szerszy podgląd na sytuację.
Gordongeko,
Pisałem o tym tutaj:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 837#247837
Przeczytaj tę stronę do końca.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
5% margin levelu.NiceFox pisze:Stop out Level w ktorym momencie jest uruchamiany?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu