Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Straszysz :P a ja tu się męczole żeby konkurs wygrać , dopiero 3tysiaki naskalpowałem w sumie : ) bo coś te ruchy takie marne : ) a ruskie bestie już pewnie z 12 tysi chapnęły : )
Obrazek

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

moja s na aud to juz przeszlosc ;)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:D uff ;) a u mnie pozycja nieźle obciążona ale konkursowy to zawsze wóz albo przewóz bo śledziłem wyniki z innych grup i wysoko wyciągają zawsze. Eh :) a EUR do PLN dalej drogie, myślicie że spadnie w 2-3 miesiące? bo mam inwestycje za 375 000Eur :/ i jak będzie wysoko to się średnio opłaci :/ i tak sam nie wiem co robić :/ Śledzi ktoś dane?
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Z tym EU to nie wiem czy się doczekam, ciągnie się czas jakbym Mode na Sukces oglądał :/

No tak i kolejne odbicie od dolnej bandy pewnie : ) a jak nie to SLki niedługo :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

I odbiło idealnie jak na razie :) teraz doładowuje longa EU i tym sposobem powinienem hapsnąć sumke do konkursu sporą : ) i wtedy poczekać tylko na dobre zagranie i przygrzmocić 15lot : ) heh bo pewnie skalperzy już natłukli o wiele więcej kasy.
Obrazek

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

z tym aud rano to chamstwo, co do pipsa mnie wycieli a bylo dobrze :twisted:

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe nie przejmuj :) okazja goni okazje ;) ja odpukać zamknąłem Longa na AUD jak był u góry :D a EU trzymam bo jestem uparty : )
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) konkursowe poszło w diabły, zwykłe na -30pkt ;/ bo SL, no i AM oczywiście kicha. Teraz siedze w shortach na AUD USD i EUR USD. Mam nadzieje że EU przebije 1,3180 czyli 50tke fibka. Zobaczymy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

W tym tygodniu tylko kupuje USD JPY do oporu :) najchętniej po kursach poniżej 84.30 z SL do 83.40 i bez TP, pozdrawiam

Obrazek

Taki jest plan, saldo itd itd itd.będę w ten sposób wrzucał chyba, wtedy jest wszystko ładnie widoczne. Teoria jeśli żółtki mają dolców więcej niż jenów to jen może być silny i lepszy od dolca. Chociaż nie wiem skąd mi się to wzięło. Ogólnie odwrócone RGR i chce z tego wyrwać sporo pkt a po TP szukać wejścia już na dłuższe BUY.

A i niech mnie ktoś oświeci jak Myfxbook pokazać w formie baneru a nie linku w stopce? :/
Obrazek

kazoo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kazoo »

Jak już chcesz ukryć numery rachunków to w lewym górnym rogu też się jeden schował.

ODPOWIEDZ